Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen.

Allstairs Trappen
Of je nou een natuurstenen trap wilt, een klassieke houten trap, een betonnen, stalen of glazen trap, bij Allstairs Trappen in Ede vind je het allemaal. Ze zijn specialist op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en het combineren van aparte trappen. Zo zijn de Europees gepatenteerde wokkelvormige glazen trap met ingebouwde Ledverlichting en de volledig zwevende natuurstenen trap hier de paradepaardjes. Neem een kijkje in de trappenshowroom.

Allstairs.nl
(0318) 591222

Van Randwijk
Ze noemen zich specialist in maatwerk van hoogwaardige houten kozijnen, deuren, trappen, vouwpuien en erkers. En dat is dan ook wat ze doen, in elke stijl en naar elke individuele wens. Zo maken ze deuren voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Alle maten en afwerkingen zijn mogelijk. Van strak tot klassiek, met of zonder ramen. Wil je een binnendeur of buitendeur met panelen, openslaande tuindeuren met stapeldorpels, schuurdeuren met verticale schroten of een deur die boven en onder apart open en dicht kan? Van Randwijk maakt het voor je.

Houtenkozijnen.eu
(0345) 580695

Timmerfabriek Bolder BV
Bij deze timmerfabriek in Didam gaan ze voor een perfecte mix van automatisering en ouderwets vakmanschap. Ze willen ramen, kozijnen en deuren snel kunnen leveren, en daarbij de kwaliteit niet uit het oog verliezen. Daarom hebben ze alles onder één dak; van tekening tot kant-en-klare eindproducten. Ramen, kozijnen en deuren, hefschuifpuien en speciaal timmerwerk (toog- en stolpdeuren, balkonhekken et cetera). “We werken hier met zeven man”, zegt eigenaar De Bree. “En omdat we vrij kleinschalig zijn, kunnen we heel specialistisch en flexibel werken.”

Timmerfabriekbolder.nl
(0316) 224600

Glashandel A van Haagen bv
Voor het laten repareren van ruiten, het plaatsen van isolatieglas, spiegelwanden of hardglazen wanden en douchecabines is Glashandel A. van Haagen het juiste adres. En al sinds de oprichting in 1969 verzorgt deze glashandel uit Beneden-Leeuwen al het slijpwerk in de eigen slijperij: zowel polislijpen, facetslijpen, modelslijpen, als boringen en sparingen worden hier op een ervaren en vakkundige wijze gedaan.

Vanhaagen.nl
(0487) 59 15 32