Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Gelderland genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

BY SENSA
Eigenaren en zwagers Alwin van ’t Hul en Ruben Strijbis houden beide van stijlvolle keukens waar mensen heerlijk kunnen koken én samen zijn. Daarom kun je bij BY SENSA terecht voor handgemaakte maatwerk keukens in vrijwel elke woonstijl. Ga je voor industrieel, modern, landelijk, design of klassiek en wil je een marmeren,  houten, fenix, greeploze of stalen keuken of een keuken met betonblad? Al je keukenwensen kunnen hier gerealiseerd worden. Bezoek het experience center in Heteren voor meer informatie en inspiratie.

Bysensakeukens.nl
(026) 2001020

Johan Bos Keukens
Dit is een familiebedrijf uit Haaksbergen waar je terecht kunt voor zowel een standaard alsook een maatwerk keuken. In de showroom waar je ideeën kunt opdoen tref je een ruime collectie monstermateriaal aan zoals: fronten, werkbladen, tegels, handgrepen, kleuren maar ook vloeren en raambekleding. Handig om ter plekke kleur- en materiaalcombinaties te kunnen maken. In eigen atelier vervaardigt meubelmaker Erik Noordink de maatwerk keukens. Dus ook als je een kastenwand, schouw, sierlijst of kleurnuance voor ogen hebt, kan het hier gerealiseerd worden.

Johanboskeukens.nl
(053) 5722908

Van Hattem Maatwerk
Johan van Hattem uit Oosterwolde werkt met zowel massief hout als plaatmateriaal. Je kunt hier een keuken op maat laten maken of je oude keuken laten renoveren. Johan en zijn team kunnen namelijk eventuele schades aan kastjes repareren, inbouw apparatuur leveren van vrijwel alle merken of je gehele keuken overspuiten in een kleur naar wens. De montage van een keuken kun je eveneens aan Van Hattem Maatwerk overlaten.

Vanhattemmaatwerk.nl
(06) 43273446

Van Essen Keukens
Van Essen Keukens staat voor tailormade keukendesign en vakmanschap. Deze keukens stralen luxe uit, bevatten high-end apparatuur en vormen een volwaardig interieur met de rest van je woning. Van Essen Keukens heeft een meubelmakerij en aangrenzende showroom in Kootwijkerbroek waar je zelf die specifieke signatuur van dit bedrijf kunt ervaren. Zo bezoek je de werkplaats met ambachten en moderne technieken en maak je kennis met de nieuwste keuken-concepten.

Vanessenkeukens.nl
(0342) 478797