Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen. 

Timmerfabriek Hans de Jong
Vanuit de fabriek in Smilde levert deze timmerfabriek een breed assortiment aan kozijnen, ramen, deuren, vouw- en schuifpuien en trappen. Ze bieden een totaalpakket aan wat betreft beglazen en het plaatsen of vervangen van kozijnen. Deuren worden door Timmerfabriek Hans de Jong afgehangen met hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. En heb je een minder standaard klusje? Geen probleem, ook voor ambachtelijk timmerwerk zoals kozijnen met speciale detailleringen en profileringen, houten dakgoten en allerlei soorten lijstwerk kun je hier terecht.

Tifahansdejong.nl
(0592) 459622

Timmerfabriek Mensen BV
Houten (monumentale) trappen, kozijnen, deuren en ander timmerwerk zoals inbouwkasten worden bij Timmerfabriek Mensen BV in de eigen werkplaats vervaardigd. In elke stijl die je wilt, gemaakt van bijvoorbeeld essen-, eiken-, mahonie-, merbau-, meranti- of yellow poplar hout. Je kunt hier standaard werk krijgen, maar de specialiteit is houtbewerking op maat. En dat kan zijn voor nieuwbouwwoningen maar tevens voor monumentale panden in Drenthe en Groningen die moeten voldoen aan esthetische voorschriften van de gemeente.

Timmerfabriekmensen.nl
(0599) 587412

Joppe’s Trappen
Wil je niet te lang wachten op een trap? Bij Joppe’s trappen heb je ‘m vaak al binnen twee weken in huis. We hebben het dan wel over een bouwpakkettrap. Ze zijn afkomstig van de firma Fontanot uit Italië waar Joppe’s Trappen ze inkoopt. Deze bouwpakkettrappen hebben vaste maten betreffende breedte en diameter, maar zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Je krijgt het pakket in losse onderdelen geleverd in een palletkist, inclusief uitgebreide instructie over hoe je de trap in elkaar zet. En wil je liever dat een monteur van Joppe’s Trappen jouw trap monteert, dan kan dat ook.

Joppestrappen.nl
(06) 36060364

Glasservice Drenthe
Wil je enkel glas laten vervangen door isolatieglas? Of ben je op zoek naar gehard glas voor bijvoorbeeld een achterwand in de keuken, een glazen pui, deur of raam? Glasservice Drenthe levert en monteert vrijwel alles in gehard glas. En heb je genoeg van het schuren en schilderen van houten kozijnen, dan kun je hier tevens kunststof kozijnen krijgen.

Glasservicedrenthe.nl
(038) 4605522