Raadhuys Makelaars is een dynamisch kantoor met een jong, enthousiast team van adviseurs en medewerkers welke gespecialiseerd zijn in de aan- en verkoop alsmede taxaties van woningen (zowel nieuwbouw als bestaande bouw).

Zowel onze makelaars als onze hypotheek- en verzekeringsadviseurs zijn u hierbij graag van dienst. Door uitstekende scholing, kennis van de huidige markt & ervaring beschikken zij over de juiste know-how om u gedurende het gehele traject bij te staan.

Als één van de weinige makelaarskantoren in de regio hanteren wij een systeem van “no cure no pay”. Dat wil zeggen dat u ten allen tijden de bemiddelingsopdracht kunt opzeggen zonder boeteclausule of vergoeding.

Ik wil mijn woning graag verkopen, hoe gaat dit in zijn werk?

Als u ons benaderd in verband met eventuele verkoop van uw woning, zal in overleg een afspraak ingepland worden voor een opname van de woning ten behoeve van een vrijblijvende waardebepaling. In deze afspraak leggen wij u onze complete van A tot Z-dienstverlening graag uit. Wij begeleiden u gedurende het hele traject, van opname & waardering tot notarieel transport intensief bijstaan om samen met u het gewenst resultaat te bereiken.

Contact

Raadhuys Makelaars
Molenstraat 40
5242 HA Rosmalen
Telefoon 073-5222555
info@raadhuysmakelaars.nl
www.raadhuysmakelaars.nl