Digimakelaars.nl is NVM makelaar. We werken voor een vaste lage prijs in heel Nederland. Ons hoofdkantoor staat in Oss, vandaar dat we graag in de provincie Noord-Brabant werken, dat is lekker dicht bij huis.

Ondanks dat Digimakelaars.nl een zogenaamde internetmakelaar is, doen we toch meer dan je zou denken. Dat zie je vooral in de beoordelingen die we op Funda krijgen.

Onze eigen NVM makelaars komen bij je thuis en nemen met jou samen het huis op. We bepalen de mogelijke opbrengst en we stellen de start vraagprijs in overleg met jou vast. We laten het huis professioneel fotograferen en we maken een uitgebreide digitale brochure. We zetten het huis met alle relevante kenmerken en plattegronden op Funda.

Zelf rondleiden zorgt meestal voor een betere verkoop

Je doet een paar dingen zelf, je schrijft zelf de tekst en je leidt enthousiast de mogelijke kopers rond. Zelf de bezichtigingen doen is superleuk en heeft ook een voordeel: Meestal verkoop je je huis beter en sneller dan met een standaard (dure) makelaar. Dat komt omdat je zelf veel kunt vertellen over je huis en de omgeving en omdat kijkers direct antwoord kunnen krijgen op hun vragen.

Als er iemand is die wil onderhandelen, ontvangen wij het bod en handelen wij dit in overleg met jou af. Zodra we de beste prijs en voorwaarden hebben onderhandeld stellen we de koopovereenkomst op ter ondertekening. En daarna zorgen we er nog voor dat alles netjes bij de notaris terecht komt. We blijven in contact, totdat alles helemaal is afgehandeld.

Dus wil je duizenden euro’s besparen? Kijk dan op www.digimakelaars.nl

Wil je meer van ons weten?

Volg ons op:

Onze podcasts Woon Weer Weetjes van Digimakelaars vind je op iTunes, Spotify, TuneIn (Alexa) en Stitcher.