Wij van Kern Makelaars nemen de tijd voor iedereen. Of je nu ‘nieuw’ bent op de huizenmarkt of er al een aantal verkopen op hebt zitten. Wij passen onze dienstverlening helemaal aan op jouw wensen. Het gaat om jou en je woning!

We kennen de huizenmarkt door en door en gaan ervoor jouw droom waar te maken. Onze persoonlijke en professionele aanpak wordt gewaardeerd en daar zijn we heel blij mee. We genieten van ons werk en dat zie je terug in de beoordelingen van onze klanten. Uit de onlangs gehouden audit van de NVM kwam dat we ‘excelleren op deskundigheid’!

We hebben een kantoor in Tilburg en Breda en zijn in beide regio’s actief. Uiteraard weten we wat er speelt op de huizenmarkt in deze mooie plaatsen en de omliggende dorpen/steden. Die kennis vormt de basis voor een goede verkoop. Ook onze aankoopbegeleiding is gestoeld op het feit dat we de markt op ons duimpje kennen en goede contacten hebben.

Kern Makelaars, wij regelen het!

  • De verkoop van jouw woning
  • De aankoop van een nieuwe woning
  • Taxaties

Wij verzekeren je het hele proces door van goede begeleiding en nemen pas afscheid van je als de notaris de ver- of aankoop bezegeld heeft. Toch nog vragen? We staan altijd voor je klaar.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen? We maken graag een vrijblijvende afspraak.

Contact

Kern Makelaars Tilburg
Spoorlaan 396
5038 CG Tilburg
013 – 711 37 17

Kern Makelaars Breda
Van Coothplein 103
4811 ND Breda
076 – 51 51 333

info@kernmakelaars.nl
www.kernmakelaars.nl