Een tuin met veel planten, bloemen en (kleine) bomen is prachtig en je helpt er de natuur ook mee. Er is gelukkig ook genoeg keuze aan onderhoudsvrije planten, dus je hoeft niet percé groene vingers of veel vrije tijd te hebben. Laat uiteraard ook wat ruimte over voor een mooi terras en/of een tuinhuisje. Bij een kwekerij of tuincentrum in Noord-Holland kunnen ze je prima adviseren en dan kun je nog jarenlang genieten van bloemetjes en bijtjes.

Kippersluis Sierbestrating
Van plan om tuinbestrating te kopen of opzoek naar andere producten voor in de tuin? Dan zit je bij Kippersluis zeker goed. Niet alleen bieden ze een ruim aanbod aan sierbestrating, maar de medewerkers bezitten ook nog eens over veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen zij jou van een deskundig advies voorzien. Dit merk je ook in de kwaliteit. De medewerkers weten namelijk precies wat de absolute kwaliteitsproducten zijn op het gebied van sierbestrating of aanverwante producten.

www.kippersluissierbestrating.nl
(0294) 271414

Kwekerij Nico Zonneveld
Bij deze biologische kwekerij kun je als plantenliefhebber je hart ophalen. Ze hebben er (bijna) alles. Van vaste planten, siergrassen en bloembollen tot eenjarigen. Specialisaties zijn onder andere Phloxen, Helleborus, siergrassen, Salvia’s en (herfst)asters. De afgelopen jaren legt de kwekerij zich ook steeds meer toe op eetbare planten en kruiden. Heb je een plantenwensenlijst? Lever deze dan in bij Kwekerij Nico Zonneveld en zij zorgen ervoor dat alles compleet wordt geleverd.

Kwekerijnicozonneveld.nl
(072) 57 262 84

Tuincentrum Global Garden
Een werelds tuincentrum gelegen aan de dijk in Zwaanshoek met een groot aanbod bomen, heesters, vaste planten en kamerplanten. Op hetzelfde adres zit Sierbestrating Zwaanshoek waar je alle soorten bestrating vindt in natuursteen en keramiek. En tevens verlichting, tuinhout, blokhutten en tuinmeubelen. Bij Global Garden krijg je gedegen advies en eventueel kun je een schets laten maken voor je tuinontwerp. En heb je een boom gekocht die je niet zelf kunt planten, dan kun je een van de hoveniers van Global Garden inschakelen.

Globalgarden.nl
(023) 5842354

Klaasse Bos Tuinmaterialen
Voor het inrichten van je tuin heeft familiebedrijf Klaasse Bos Tuinmaterialen in Oostzaan een uitgebreid aanbod van schuttingen, sierbestrating (met een groot assortiment natuursteen), blokhutten, kunstgras, siertegels en siergrind. Een kijkje nemen om ideeën op te doen kan van maandag tot en met zaterdag in de showroom. En als je al weet wat je wilt, kun je het bij Klaasse Bos ook online bestellen. Goed om te weten: op de site vind je handige tips en trucs voor het ontwerpen van je tuin.

Klaassebos.nl
(075) 6844477

Onlinegroen.nl
Makkelijk je beplanting online bestellen en laten bezorgen, dat kan bij Onlinegroen. Omdat Onlinegroen geen winkel met personeel heeft, kan de beplanting soms wel 50 procent goedkoper zijn dan bij een fysieke winkel. Ze hebben alle soorten en maten grote en hoge struiken als erfafscheiding, bomen en planten. Bestellingen worden door heel Nederland bezorgd (gratis boven € 250,-).

Onlinegroen.nl
(0342) 785307