Wanneer je bezig bent met klussen, dan breng je in die periode bovengemiddeld veel door in bouwmarkten en interieurwinkels. IJzerwaren, gereedschap, behang, gordijnen, etc. etc. Hieronder hebben we enkele handige (online) adressen in Noord-Holland voor je neergezet. 

Ambiance IJmond
Ooit begon Ambiance IJmond als Markiezenfabriek. Die markiezen produceren ze nog steeds op ambachtelijke wijze in de eigen fabriek. Maar inmiddels vind je hier ook een uitgebreid assortiment buitenzonwering zoals zonneschermen, uitvalschermen, terrasoverkappingen, aluminium rolschermen, screens en rolluiken. Veelal van toonaangevende merken als Ambiance, Luxaflex Outdoor, Weinor en Roma. En heb je al gedacht aan LED verlichting in je zonnescherm of terrasoverkapping? Wil je tevens raamdecoratie voor binnen of horren aanschaffen? Ook daarvoor kun je gerust eens langs gaan bij Ambiance in Beverwijk.

Ambiance-zonwering.nl
(0251) 226047

Partners At Home
Bij Partners At Home in Schagen kun je het totaalplaatje aanschaffen. Verf, behang, raamdecoratie voor binnen en buiten, terrasoverkappingen, deuren, vloeren en glas. En met glas bedoelen ze zowel keuken- en douchewanden als glas in lood en glazen deuren. De producten die je hier kunt kopen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je betaalt iets meer, maar je hebt er langer plezier van. En wil je dat Partners At Home tevens de plaatsing doet van bijvoorbeeld je terrasoverkapping, dan kan dat ook. Je kunt online bestellen of langs gaan in Schagen of Broek op Langedijk (uitgezonderd verf).

Partnersathome.nl
(0224) 213554

Bruijnesteijn decorating
Dat is handig, twee winkels naast elkaar, gelegen in de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Op nummer 86 vind je de ijzerwaren winkel voor verf, gereedschappen, sanitaire producten, hang- en sluitwerk, HG schoonmaakproducten en ijzerwaren. In de elektrawinkel ernaast, op nummer 84, reikt het assortiment vanaf een lampje, stopcontact, verlengsnoer of COAX kabel tot aan de interieurverlichting voor boven de tafel of waar dan ook in- en buitenshuis.

www.bruijnesteijn.nl
(020) 6238777

BMB Techniek
Gereedschappen van Milwaukee, Ryobi, Mafell en AEG, ijzerwaren, werkkleding, afdekfolies, bouwzeil, kruiwagens en heaters, bij BMB Techniek in Vijfhuizen hebben ze werkelijk alles wat de (semi) professionele klusser nodig heeft. Je kunt er eenvoudig online winkelen, zodat je geen kostbare klustijd verliest. Heb je toch advies nodig, dan kun je bellen met een van de medewerkers.

Bmbshop.nl
(023) 558 1565