Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Noord-Holland voor je gevonden.

Evenleens Badkamers
Oplossingen voor een kleine badkamer of een badkamer met een schuin dak, inspiratietips en een badkamer in bijvoorbeeld houtlook of marmer. Bij Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer hebben ze het allemaal. Online kun je al heerlijk struinen en ideeën opdoen, maar uiteraard nog beter in de showroom waar vele badkameropstellingen zijn gepresenteerd. Ze hebben een eigen installatiebedrijf waardoor ze het hele traject, van ontwerp tot realisatie, kunnen verzorgen.

Eveleens-badkamers.nl
(0297) 321769

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je al direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. En met zeven showrooms in Noord-Holland zit er altijd wel eentje bij je in de buurt. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(020) 6418662 (Amstelveen)

Ton Scholten
Ton Scholten verkoopt meer dan 75 tegel- en sanitair merken, zoals Dornbracht, Hotbath, JEE-O en Detremmerie. Er zit dus altijd iets van je gading bij. Alles is maatwerk hier en je ontvangt een gratis 3D ontwerp. Dat wil overigens niet zeggen dat je voor een praktische badkamer met beperkt budget hier niet terecht kunt, want ook dat is mogelijk. Tevens kunnen ze de installatie voor je doen met vakkundig en ambachtelijk opgeleide monteurs. De showroom is gesitueerd in Uitgeest.

Tonscholten.nl
(0251) 31 91 01

Filiaal4
Ben je geen type voor een standaard badkamer? Ga dan eens naar Filiaal4 in Stompetoren, onder de rook van Alkmaar. Hier vind je de specialist op het gebied van mooi, stoer en exclusief sanitair. “Bij Filiaal4 gaan comfort, schoonheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand,” zegt eigenaar Willem Brouwer. Filiaal4 verzorgt desgewenst het volledige traject, van eventuele sloopwerkzaamheden van de oude badkamer tot het leggen van nieuwe leidingen en afvoeren en het plaatsen van de nieuwe badkamer.

Filiaal4.nl
(072) 5039901