Het inrichten van een nieuw huis of het omgooien van het bestaande interieur is een grote stap. Waar moet je beginnen? Palazzo helpt je verder!

Oriëntatie

Weten wat jij mooi vindt is de eerste stap. Op onze instagram plaatsen wij foto’s vol inspiratie uit al onze winkels. Neem eens een kijkje om te bepalen welke stijlen en winkels jou het meeste aanspreken. Sla de foto’s die jij mooi vindt op en breng ze samen.

Op naar de winkels

Nu je al jouw inspiratie samen hebt gebracht is het tijd om de winkels in te duiken. Bij Palazzo vind je een grote variatie aan winkels. Van interieur tot klussen en van tuin tot keukens. Voor alle projecten hebben we wat jij nodig hebt. Bezoek jouw favoriete winkels, bekijk de items waar jij jouw oog op hebt en neem ze mee!

Thuis, wat nu?

Zodra je alle items thuis hebt breng je ze allemaal samen. Ga na of alles goed bij elkaar past en welke combinaties jij het mooist vindt. Accessoires staan over het algemeen het mooist in drievoud. Denk hierbij aan drie vaasjes in verschillende hoogtes of drie schilderijen. Blijf met grote meubels het liefst weg van de muur. Als je grote meubels tegen de muur zet houd je een lege ruimte over in het hart van de kamer. Tijdens het samenvoegen van de spullen is jouw mening het meest belangrijk. Blijf zelfverzekerd in jouw keuzes en geniet van jouw nieuwe plekje!

Bereikbaarheid

Woonboulevard Palazzo Lelystad ligt bijna direct aan de A6. Daarmee is het winkelgebied in Lelystad uitstekend bereikbaar. Een ander voordeel is dat parkeren bij woonboulevard Palazzo gratis is en met ruim 1.000 plaatsen is er altijd wel een plekje vrij. Kom dus snel langs en laat je hier inspireren voor de nieuwe look van jouw keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer!

Adresgegevens

Palazzo Lelystad
Zuiderpoort
8239 AD Lelystad
www.palazzolelystad.nl