Het gemak van alles onder één dak in St. Nicolaasga

Iksopar biedt alles op het gebied van tegels en sanitair, van complete montage tot aan losse producten. Iksopar neemt graag de tijd om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Alles onder één dak betekent immers ook dat je niet telkens weer ideeën en wensen hoeft uit te leggen.

“Wij kunnen alles voor de klant regelen: van advies en ontwerp tot aan installatie. En wil de klant graag alles zelf doen? Wij kunnen ook alleen de producten leveren.”

Vtwonen: inspireer, oriënteer en creëer

Vtwonen is een van de merken waar Iksopar zich dealer van mag noemen. “Doordat wij officieel dealer zijn van vtwonen tegels en vtwonen sanitair, bieden we onderscheidende producten die niet overal verkrijgbaar zijn. vtwonen tegels zijn perfect voor iedere ruimte in huis. Voor op de vloer of tegen de wand. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze makkelijk in onderhoud en hygiënisch zijn. Van houtlook tot betonlook: vtwonen tegels zijn er in vele maten, kleuren en dessins.”

Beleving

De Geberit AquaClean is een goed voorbeeld van een sanitaironderdeel dat je eens moet ‘beleven’. De douche wc is een moderne versie van een toilet en bidet in één. Een douche wc heeft voordelen voor de reiniging, de hygiëne, maar ook voor de zelfredzaamheid van zorgbehoevende gebruikers, thuis en in een zorginstelling. Iksopar is sinds 2011 officieel partner van Geberit AquaClean. Wie de Geberit AquaClean belevenis wil ervaren, kan gebruikmaken van het gastentoilet bij Iksopar, dat is voorzien van een Geberit AquaClean Mera.

Contact

Iksopar Badkamers en Tegels
Industrieweg 3
8521 MB St. Nicolaasga
0513-435982
info@iksopar.nl
www.iksopar.nl