Wanneer je bezig bent met klussen, dan breng je in die periode bovengemiddeld veel door in bouwmarkten en interieurwinkels. IJzerwaren, gereedschap, behang, gordijnen, etc. etc. Hieronder hebben we enkele handige (online) adressen in Flevoland voor je neergezet. 

DoeHetZelf OUTLET
Een bouwmarkt met een net verrassender assortiment dan een reguliere bouwmarkt. Hier vind je als doe-het-zelver vrijwel alles voor je verbouwing en inrichting van huis en tuin. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en weet waar ze het over heeft. En de prijzen zijn scherp omdat ze hier groot inkopen. DoeHetZelf OUTLET is gevestigd in Dronten.

Dhzoutlet.nl
(0321) 337080

Gunters en Meuser
IJzerwaren, hang- en sluitwerk, elektra, gereedschap en sanitair. Bij deze ijzerwarenspeciaalzaak in Almere-Stad kun je alles vinden op het gebied van ijzer en gereedschappen voor je klussen in en om het huis. Er is tevens een grote Festool shop in shop en een zagenslijperij. Dat wordt dus fijn winkelen om de beste tools voor je verbouwing te vinden en het super professioneel aan te pakken.

Guntersenmeusers.nl
(036) 5330444

Sickmann Woninginrichting
Kun je wel wat inspiratie en (product)advies gebruiken voor je ramen, vloeren en wanden dan is een kijkje bij Sickmann Woninginrichting in Almere aan te raden. Ze hebben er vrijwel alle soorten vloeren (van pvc tot hout, vinyl en tapijt) en raamdecoratie (van duettes tot shutters en rolgordijnen) van uiteenlopende merken. Verder een behangcollectie van Eijffinger en nl label, schuifdeurkasten van allure en boxsprings van Pullman. De binnenhuisadviseurs staan hier voor je klaar om je te helpen.

Sickmannwoninginrichting.com
(036) 5331906

BMB Techniek
Gereedschappen van Milwaukee, Ryobi, Mafell en AEG, ijzerwaren, werkkleding, afdekfolies, bouwzeil, kruiwagens en heaters, bij BMB Techniek in Vijfhuizen in Noord-Holland hebben ze werkelijk alles wat de (semi) professionele klusser nodig heeft. Je kunt er eenvoudig online winkelen, zodat je geen kostbare klustijd verliest. Heb je toch advies nodig, dan kun je bellen met een van de medewerkers.

Bmbshop.nl
(023) 558 1565