Het dak kan op ontzettend veel manieren extra functioneel worden. Zo kun je er bijvoorbeeld zonnepalen, een dakkapel en sedumplanten op plaatsen. Vergeet ook niet dat het dak voor een groot deel de uitstraling van je huis bepaald. Een rieten kap geeft je huis een compleet andere look dan een pannen dak. In Flevoland heb je voor elk aspect goede adressen.

Spanhak Dakwerken
Wil je je dakkapel opnieuw laten bekleden, is je pannendak aan vervanging toe, wil je een lichtkoepel op je platte dak plaatsen of moeten de dakgoten hoognodig gerepareerd worden? Spanhak Dakwerken is een allround dakspecialist in Lelystad met jarenlange ervaring in vervanging, reparatie en onderhoud van daken. Of het nou om koper, lood en zinkwerk gaat of kunststof en shingles daken, ze helpen je graag.

Spanhakdakwerken.nl
(06) 55771693

EnergieWonen
Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen? De adviseurs van EnergieWonen helpen en adviseren je bij het maken van de juiste keuze voor het type dak van jouw woning. Maar ze kijken behalve naar de mogelijkheden voor je dakconstructie ook naar de gemiddelde kosten, de terugverdientijd van je zonnepaneleninstallatie en de maandelijkse besparing op je energiekosten. Merken die ze leveren zijn onder meer Panasonic, LG, Benq en Solar Frontier. De installateurs van EnergieWonen werken door geheel Nederland.

Energiewonen.nl
(088) 5566770

Sedumexpert
Sedumexpert geeft je alle informatie die je nodig hebt voor het zelf aanleggen of het door Sedumexpert laten aanleggen van een sedumdak. Zo kun je er verschillende soorten sedumplanten kopen die allemaal een andere bloeitijd hebben. Op die manier staat je dak van april tot laat in het najaar in volle bloei en heeft het elke maand een andere uitstraling. Via de webshop kun je alle benodigdheden aanschaffen zoals sedummatten, sedumstekken, sedumpakketten voor platte of schuine daken en grind. Ook als je kiest voor een sedumdak in combinatie met zonnepanelen, kun je bij de Sedumexpert terecht.

Sedumexpert.nl
(033) 2778020

Dakpanleggers bedrijf Urk
Voor het vervangen van bestaande daken of het leggen van nieuwe kun je het team van Dakpanleggers bedrijf Urk inschakelen. Deze jonge mannen zijn ervaren in het dakdekken met zowel Franse leien als zwarte engobes en nog vele andere soorten dakpannen. Tevens kun je via de website losse dakpannen bij ze bestellen; ook hier weer hebben ze veel verschillende soorten. En mocht je een dakvenster gerepareerd of geplaatst willen hebben, dan kunnen ze dat ook voor je doen.

Dakpanleggers.nl
(085) 0290120