Een tuin met veel planten, bloemen en (kleine) bomen is prachtig en je helpt er de natuur ook mee. Er is gelukkig ook genoeg keuze aan onderhoudsvrije planten, dus je hoeft niet percé groene vingers of veel vrije tijd te hebben. Laat uiteraard ook wat ruimte over voor een mooi terras en/of een tuinhuisje. Bij een kwekerij of tuincentrum in Flevoland kunnen ze je prima adviseren en dan kun je nog jarenlang genieten van bloemetjes en bijtjes.

Kippersluis Sierbestrating
Van plan om tuinbestrating te kopen of opzoek naar andere producten voor in de tuin? Dan zit je bij Kippersluis zeker goed. Niet alleen bieden ze een ruim aanbod aan sierbestrating, maar de medewerkers bezitten ook nog eens over veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen zij jou van een deskundig advies voorzien. Dit merk je ook in de kwaliteit. De medewerkers weten namelijk precies wat de absolute kwaliteitsproducten zijn op het gebied van sierbestrating of aanverwante producten.

www.kippersluissierbestrating.nl
(036) 3030067

De Stenen Man
Hou je van klinkers op je tuinpad, of ga je voor een terras van keramische tegels? De Stenen Man levert alle soorten en formaten gebakken klinkers, gebakken waaltjes, scoriabricks (zeer oud gebakken stenen afkomstig uit Engeland) en keramische tegels. Hiervoor kun je zowel in de webshop terecht als in de showroom in Lelystad. De Stenen Man levert zelf de bestrating bij je af en geeft je drie jaar garantie op je aankoop.

Destenenman.nl
(0320) 419036

Huyskweker Almere
Leuk zo’n hanging basket met weelderige bloemen. Maar vergeet je ze op tijd water te geven? Bij Huyskweker Almere hebben ze hier iets op gevonden. Daar kun je hanging baskets met waterreservoir kopen zodat je de hele zomer tot ver in het najaar kunt genieten van een bloemenpracht. Ze verkopen tevens balkonbakken en terraspotten met dit handige systeem. Verder kun je hier naar hartenlust diverse tuinplanten kopen. En ook goed om te weten: je planten die in het Nederlandse klimaat de winter niet overleven kun je in de kas van Huyskweker Almere laten overwinteren. Wekelijks worden de planten nagelopen of deze water (met voeding) nodig hebben en eventuele insecten worden zoveel mogelijk biologisch bestreden.

Huyskwekeralmere.nl
(06) 31912868

Willem Wierda
Veranda, tuinkamer, schutting, carport of glazen schuifwanden. Bij Willem Wierda in Emmeloord vind je alles om aangename plekken en beschutte ruimtes te creëren in je tuin. Zo kun je langer van het buitenleven genieten. Dit is een officiële dealer van het kwaliteitsmerk Verasol. In de showroom kun je zien welke mogelijkheden het merk allemaal biedt en wat voor jouw tuin de mooiste en meest geschikte optie is.

Willemwierda.nl
(0514) 601366

Onlinegroen.nl
Makkelijk je beplanting online bestellen en laten bezorgen, dat kan bij Onlinegroen. Omdat Onlinegroen geen winkel met personeel heeft, kan de beplanting soms wel 50 procent goedkoper zijn dan bij een fysieke winkel. Ze hebben alle soorten en maten grote en hoge struiken als erfafscheiding, bomen en planten. Bestellingen worden door heel Nederland bezorgd (gratis boven € 250,-).

Onlinegroen.nl
(0342) 785307