Wanneer je bezig bent met klussen, dan breng je in die periode bovengemiddeld veel door in bouwmarkten en interieurwinkels. IJzerwaren, gereedschap, behang, gordijnen, etc. etc. Hieronder hebben we enkele handige (online) adressen in Utrecht voor je neergezet. 

Ambiance
Hier vind je een uitgebreid assortiment buitenzonwering zoals zonneschermen, uitvalschermen, terrasoverkappingen, aluminium rolschermen, screens en rolluiken. Veelal van toonaangevende merken als Ambiance, Luxaflex Outdoor, Weinor en Roma. En heb je al gedacht aan LED verlichting in je zonnescherm of terrasoverkapping? Wil je tevens raamdecoratie voor binnen of horren aanschaffen? Ook daarvoor kun je gerust eens langs gaan bij Ambiance in Veenendaal of De Bilt.

Ambiance-zonwering.nl
(030) 2203884 (De Bilt)

Parvani
Een fijn en veelzijdig adres in Kamerik waar je unieke meubelen en bijzondere accessoires vindt, maar vooral ook verlichting van onder andere Frezoli en Hoffz en een ruim aanbod aan oude kruiken met daarbij allerlei soorten en maten lampenkappen. Tevens kalk- en krijtverf, stucproducten zoals beton cire en coristil, (gordijn)stoffen, behangcollecties en kleur- en interieuradvies. Op vrijdag en zaterdag vanaf 10:00 uur geopend.

Parvani.nl
(06) 51809316

BMB Techniek
Gereedschappen van Milwaukee, Ryobi, Mafell en AEG, ijzerwaren, werkkleding, afdekfolies, bouwzeil, kruiwagens en heaters, bij BMB Techniek hebben ze werkelijk alles wat de (semi) professionele klusser nodig heeft. Je kunt er eenvoudig online winkelen, zodat je geen kostbare klustijd verliest. Heb je toch advies nodig, dan kun je bellen met een van de medewerkers.

Bmbshop.nl
(023) 558 1565

Van den Tempel
Alles op het gebied van doe-het-zelf en verf en wonen vind je hier. Van spachtelputz tot handzaag, van boormachine tot kraanleertje, van vouwgordijn tot schuifkast, van zelf doen tot door Van den Tempel laten doen. Ze staan voor goede service, vakkennis en advies. In dezelfde straat in Vleuten zitten hun twee winkels: de Doe Het Zelf zaak en de Verfspeciaalzaak, dat is makkelijk shoppen!

Vdtempelvleuten.nl
(030) 6771389