Ben je op zoek naar mooie verf en wil je graag door een expert geholpen worden? Dan is het aan te raden om naar een lokale speciaalzaak te gaan. Zij hebben veel expertise in hun vakgebied en kunnen je dus goed adviseren. Niet alleen over de verf, maar ook over de materialen die je erbij nodig hebt. Wij hebben een aantal goede verfwinkels in Friesland voor je op een rijtje gezet.

Ruyterverf
Binnen- en buitenverf, muurverf en krijtverf van merken als Sikkens, Wijzonol, Sigma, Trimetal, Aquamaryn en Style & Coloré vind je bij Ruyterverf in Leeuwarden. Voeg daarbij een dosis vakkundig advies, scherpe prijzen en professionele medewerkers. Kun je thuis maar niet beslissen welke kleur op je kozijnen goed staat of hoe je überhaupt de schilderklus aan moet gaan pakken? Ruyterverf komt voor € 30,- per uur (inclusief btw) gewoon bij je langs om je te adviseren.

Ruyterverf.nl
(058) 2167120

Nicolai Verf
Bij Nicolai Verf in Drogeham nabij Drachten, kun je terecht voor een breed assortiment verf. Want hier koop je muurverf, houtverf, plafondverf, betonverf, krijtverf, decoverf of blanke lakken en beits. Maar ook jachtlak, autolak en alle benodigdheden zoals schuurmiddelen, kwasten en rollers voor je schilderklus zijn er te vinden. Voor advies staan ze eveneens voor je klaar. Je treft er verf van onder andere de merken Wijzonol, Koopmans verf en Nelf. Nicoalai levert je verf in kleine of grote blikken, spuitbussen of lakstiften.

Nicolaiverf.nl
(0512) 331233

Verfzaak Bolsward
Topverf voor een scherpe prijs is het uitgangspunt van Verfzaak Bolsward, ook wel Verfstunt! genoemd. Alle bekende merken kun je er kopen, zoals: Wijzonol, Trimetal, Sikkens en Flexa, maar ook het eigen merk van Verfstunt! En ze kunnen bijna alle kleuren van bestaande merken zoals Farrow & Ball en Painting the Past voor je mengen. Liever eerst goed advies? Dat krijg je er hier natuurlijk gewoon gratis bij.

Verfstunt.nl
(0515) 581580

Webwinkel PurePaint
Dit is dan wel geen fysieke winkel, toch zijn het specialisten. In hun webwinkel vind je een compleet assortiment Scandinavische ECO-verf. Deze ECO verven zijn een goed alternatief voor synthetische verven als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke en gezondere manier van verven. De verf van purepaint.nl (Ottosson lijnolieverf en Falu Rödfärg) wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en pigmenten en bevatten geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Fijne bijkomstigheid is dat de verf aangenaam ruikt en prettig en veilig is om mee te werken. Op de site van de webwinkel staan diverse foto’s en filmpjes, gebruiksaanwijzingen en verdere informatie. Wil je toch graag persoonlijk advies of heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@purepaint.nl.

www.purepaint.nl