Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Friesland voor je gevonden.

Meubelfabriek Westra
Deze meubelmakers werken met massief kwaliteitshout waarmee ze jouw wensen omzetten in stoelen, kasten, tafels en overig meubilair. Per week werken de houtbewerkers en meubelmakers van Westra in Burgum aan ruim vijftig meubelstukken. Laat je inspireren door deze brede keuze door een bezoek te brengen aan de showroom, die boven de fabriek is gevestigd en daar ook een uitzicht op heeft. Specialiteit van Westra zijn houten tafels; het model Le Havre klinkt je vast bekend in de oren.

Meubelfabriekwestra.nl
(06) 30142411

Meubelmakerij Brekelmans
Dit is een ambachtelijke meubelmakerij en restauratie atelier. Wil je een handgemaakte stoel, een kastenwand, een massief ambachtelijke keuken, een badkamermeubel, lambriseringen laten herstellen of ontbrekende ornamenten laten snijden? Het wordt bij Brekelmans allemaal aangepakt in eigen atelier in Akkrum. Je kunt een ontwerp indienen of samen met de meubelmaker tot een ontwerp komen. Je kunt hier overigens ook cursussen houtbewerken en meubels maken volgen.

Meubelmakerijbrekelmans.nl
(06) 54611236

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555

MHOUT Timmerwerken
Dit is een netwerk, opgericht door Maarten van Hout, van specialisten op het gebied van timmerwerk. Zoek je een timmerman in jouw regio voor meubels op maat, of juist voor de verbouwing van je huis, de renovatie van je dakkapel of keuken, het leggen van je houten vloeren of het opknappen van de zolderruimte, dan kun je via MHOUT een aanvraag doen en meerdere offertes opvragen. Je kiest vervolgens zelf het timmerbedrijf uit dat jij het meest passend vindt bij je klus en/of budget.

www.mhout.nl/timmerbedrijf-friesland/