X2O, de voordeligste badkamerspecialist

Op en top luxueus. Minimalistisch in zwart-wit of gezellig met hout. Een ruime inloopdouche. Je hebt vast een beeld van je droombadkamer, maar hoe begin je eraan?

Stap 1: het hart van je badkamer
Begin bij je badkamermeubel: liefst een onderhoudsvriendelijk zwevend model of een staand meubel met meer bergruimte? Een afwerking in hout garandeert een sfeervolle uitstraling. Van frisse eik tot warme teak, je kan alle kanten uit! Ook knap: witte lak, voor een cleane look en een open gevoel.

Stap 2: waterpret
Ga je voor ‘klassieke’ inbouwwastafels of passen opzetwaskommen beter bij de look die jij voor ogen hebt? Kies voor ronde vormen of strakke lijnen in functie van je smaak en woonstijl. Niet te vergeten: de juiste wastafelkraan! Helemaal on trend is zwart kraanwerk. Combineer je zwarte kranen met een wit wastafelblad voor een pittig contrast.

Stap 3: stijlvolle weerspiegeling
Spiegels geven je badkamer nét dat tikkeltje meer. Een spiegel met ledverlichting werpt een sfeervolle gloed op de achterliggende muur. Tijdens het opmaken of scheren is een spiegel met vergrootfunctie handig. En dankzij de antidampfunctie heb je nooit last van mist in de badkamer. Hippe tip: een ronde spiegel óf twee verticale spiegels naast elkaar.

Stap 4: tijd om te ontspannen!
Geen zorgen, je vindt ongetwijfeld de douche of het bad met de perfecte afmetingen én stijl voor jouw droombadkamer. Werk af met bijpassende kranen en… Tadaa! Spoel je stress weg met je zalige regendouche of leun achterover in je hemelse bad.

www.x2o.nl