Het dak kan op ontzettend veel manieren extra functioneel worden. Zo kun je er bijvoorbeeld zonnepalen, een dakkapel en sedumplanten op plaatsen. Vergeet ook niet dat het dak voor een groot deel de uitstraling van je huis bepaald. Een rieten kap geeft je huis een compleet andere look dan een pannen dak. In Overijssel heb je voor elk aspect goede adressen.

Ruiter Dakkapellen
Van de stoffige zolder een mooie lichte ruimte maken met een dakkapel. Of je huis vergroten met een dakopbouw. Het zijn aanpassingen en investeringen die zichzelf terugverdienen. Zowel in je woonplezier als in een eventuele latere verkoop. Vind je het toch wel een ingrijpende klus en wil je weten hoe zoiets er nou uitziet? Bij Ruiter Dakkapellen Achterhoek ben je van harte welkom in één van de showrooms. Daar kun je ervaren wat een dakkapel met een ruimte doet. Je vindt er diverse dakkapel merken en types op ware grootte en een breed assortiment aan opties en accessoires.

Ruiterdakkapellen.nl
(06) 41325610

Innodura
Innodura Zwolle levert en installeert zonnepanelen en omvormers van onder meer AEG, LG, HT Solar, Trina Solar en Panasonic. Ze helpen je graag met het selecteren van de juiste zonnepanelen voor jouw huis, om het optimale rendement te behalen. Want alleen wanneer een zonnepaneleninstallatie perfect is afgestemd op je dak en de hoeveelheid zon die er op schijnt, profiteer je van een langere levensduur van de installatie, heb je minimaal tot geen onderhoud en is je woning voorzien van voordelige groene energie.

Innodura.nl
(079) 8891883

Sedumexpert
Sedumexpert geeft je alle informatie die je nodig hebt voor het zelf aanleggen of het door Sedumexpert laten aanleggen van een sedumdak. Zo kun je er verschillende soorten sedumplanten kopen die allemaal een andere bloeitijd hebben. Op die manier staat je dak van april tot laat in het najaar in volle bloei en heeft het elke maand een andere uitstraling. Via de webshop kun je alle benodigdheden aanschaffen zoals sedummatten, sedumstekken, sedumpakketten voor platte of schuine daken en grind. Ook als je kiest voor een sedumdak in combinatie met zonnepanelen, kun je bij de Sedumexpert terecht.

Sedumexpert.nl
(033) 2778020

Van Wely BV
Dit is een klassiek leidekkers- en loodgietersbedrijf dat al in 1921 werd opgericht. Het familiebedrijf gerund door vader en zoon heeft zich in de loop der jaren uitgebreid tot acht vaste werknemers. Ze zijn ware leisteen- en zinkmeesters die gespecialiseerd zijn in monumentale panden/daken. Maar wanneer je bij nieuwbouw kiest voor de ambachtelijke dakbedekking van natuurleien, zink, lood of koper kun je Van Wely ook zeker inschakelen. Ze werken door geheel Overijssel. In de eigen werkplaats word al het zink, lood en koper op maat gemaakt, zodat het hierna verwerkt kan worden.

Vanwelyleidekkers.nl
(0316) 524050