Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Overijssel voor je gevonden.

Laurens Badkamers
Een badkamer uitzoeken begint hier bij het bepalen van de sfeer die je wilt in de badkamer. Dan worden materialen en producten gezocht die het beste bij die sfeer passen. Dat doet Laurens Badkamers door met echte voorbeelden te werken en materialen bij elkaar te leggen. Vervolgens wordt het ontwerp gemaakt, waarbij de balans tussen comfort en design centraal staat. Laurens Badkamers heeft eigen installateurs die desgewenst de badkamer voor je kunnen monteren. Uiteindelijk heb je een unieke badkamer en is het gehele traject voor je uit handen genomen.

Laurensbadkamers.nl
(0548) 618675

Badmeesters
In deze tweeduizend vierkante meter grote showroom in Hengelo vind je de laatste collecties badkamermeubels,  kranen, douche-concepten en wellness. In hetzelfde pand is tevens een afdeling met wand- en vloertegels, gietvloeren en PVC vloeren. Heel handig dus dat je alles onder één dak hebt om inspiratie en kennis op te doen van verschillende badkamerstijlen. Bijzondere collectie is de Exclusive Line met materialen als hout, natuursteen en composiet.

Badmeesters.nl
(074) 7113605

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je al direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. En met drie showrooms in Overijssel zit er altijd wel eentje bij je in de buurt. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(0522) 466800

Badkamervoordeelshop.nl
Niet te veel betalen en toch een nette badkamer? Bij badkamervoordeelshop.nl proberen ze door slimme en gerichte inkoop goede badkamerproducten te leveren voor een betaalbare prijs. De winkel is dan ook ingericht met artikelen die snel leverbaar zijn tegen internetprijzen. Ze kunnen je hier overigens ook voorzien van advies over je verbouwing want de medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van sanitair en tegels. Online zie je een gedeelte van het assortiment, dus het is daarom aan te raden naar de showroom te gaan in Deventer voor de gehele collectie.

Badkamervoordeelshop.nl
(0570) 745078