Ben je op zoek naar mooie verf en wil je graag door een expert geholpen worden? Dan is het aan te raden om naar een lokale speciaalzaak te gaan. Zij hebben veel expertise in hun vakgebied en kunnen je dus goed adviseren. Niet alleen over de verf, maar ook over de materialen die je erbij nodig hebt. Wij hebben een aantal goede verfwinkels in Overijssel voor je op een rijtje gezet.

De Voordeelmarkt Deventer Snipperling
Een webwinkel waar je ook fysiek terecht kunt voor alle soorten verf en toebehoren. Denk aan binnen- en buitenverf, waaronder houtverf, krijtverf, metaallak, schoolbordverf, parketlak, muurverf et cetera, en kwasten, rollers en vulmiddel. Doordat Voordeelmarkt in grote volumes inkoopt, is de prijs hier meestal lager dan bij een reguliere verfzaak. Merken die je hier kunt kopen zijn onder meer: Histor, Sikkens, Flexa, CetaBever, Trae-Lyx, Trimetal en Drenth.

Devoordeelmarkt.com
(0570) 820439

Colors@Home Joop Kist
Bij Colors@Home in Almelo vind je verf van hoogwaardige kwaliteit van onder andere de merken Sikkens, Sigma en Wijzonol. Daarnaast verkopen ze ook hun eigen huismerk Colors. Alle verf is voor binnen en buiten en natuurlijk kan het speciaal voor jou gemengd worden in elke gewenste kleur. Fijne van deze winkel is dat je uitgebreid advies kunt krijgen en dat je er tevens terecht kan voor raamdecoratie, vloeren en behang. Zo stem je gelijk alles mooi op elkaar af.

www.joopkistalmelo.nl
(0546) 863189

De Fabriekswinkel Zwolle
Hier koop je goede verf voor een schappelijke prijs. Ze hebben een groot assortiment muurverf, lak, beits en verfgereedschappen, grotendeels onderverdeeld in drie categorieën: budget, eigen merk en Sikkens. Bestel eenvoudig online (en laat thuis bezorgen of haal af in de winkel) of ga langs in de winkel waar je overigens ook behang, vloeren en ijzerwaren kunt vinden.

Fabriekswinkel-zwolle.nl
(038) 4581133

Webwinkel PurePaint
Dit is dan wel geen fysieke winkel, toch zijn het specialisten. In hun webwinkel vind je een compleet assortiment Scandinavische ECO-verf. Deze ECO verven zijn een goed alternatief voor synthetische verven als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke en gezondere manier van verven. De verf van purepaint.nl (Ottosson lijnolieverf en Falu Rödfärg) wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en pigmenten en bevatten geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Fijne bijkomstigheid is dat de verf aangenaam ruikt en prettig en veilig is om mee te werken. Op de site van de webwinkel staan diverse foto’s en filmpjes, gebruiksaanwijzingen en verdere informatie. Wil je toch graag persoonlijk advies of heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@purepaint.nl.

www.purepaint.nl