Wil je extra sfeer en warmte in huis, dan is het de moeite waard om wat showrooms in Noord-Brabant te bezoeken die haarden en radiatoren verkopen. Er zijn enorm veel types, zowel klassiek als modern en een schouw kan het geheel helemaal compleet maken.

Schouwenpaleis
Alle soorten haarden, kachels en schouwen die je maar kunt bedenken tref je bij het Schouwenpaleis in Breda. Er is een grote showroom waar 250 kachels, haarden en schouwen staan opgesteld, zodat je een beter beeld krijgt bij de diverse mogelijkheden. De merken die ze voeren zijn divers. Zo zie je er onder meer Dielle pelletkachels, Faber gashaarden, Jacobus houtkachels, Badboysbrand buitenbranders en Xaralyn elektrische en Bio-ethanol haarden. En wil je de kachel combineren met zonnepanelen, ook dan zit je bij Schouwenpaleis goed.

Schouwenpaleis.nl
(076) 5412955

Radiatorendiscounter.nl
Kwalitatief goede radiatoren tegen outletprijzen. Dat kan bij de Radiatorendiscounter.nl. Je vindt er overigens niet alleen radiatoren maar ook ketels, toebehoren, vloerverwarming, cv buizen et cetera. Behalve online bestellen kun je ook gewoon langsgaan in de showroom in Drunen, waar ze je vrijblijvend advies geven. Bij Radiatorendiscounter.nl beschikken ze bovendien over een team van erkende installateurs die de volledige aanleg voor je kunnen verzorgen. Ze zijn werkzaam in een straal van vijftig kilometer vanaf Drunen.

Radiatorendiscounter.nl
(0416) 725892

Nuovo Haarden
Deze webshop heeft elektrische kachels, pelletkachels, houthaarden, gashaarden en schouwen van alle belangrijke merken. Doordat ze geen showroom heeft, kan Nuovohaarden volgens eigen zeggen scherpe prijzen aanbieden. Op de site staat veel informatie over stooktips, rookkanalen, luchttoevoer en veiligheid. Altijd handig om je alvast in te verdiepen. Je kunt ervoor kiezen de installatie door Nuovohaarden te laten doen. En wil je een maatwerkhaard of schouw, ook dan kun je contact opnemen met Nuovohaarden.

Nuovohaarden.nl
(06) 25306810

Radiatorpakhuis.nl
Bij het Radiatorpakhuis kun je, de naam zegt het al, terecht voor radiatoren. Van design en badkamerradiator tot verticale en horizontale radiatoren. Maar ook voor een CV ketel, thermostaat of onderdelen voor radiatoren. Je kunt alles voor je verwarming online bestellen en het wordt gratis thuisbezorgd. Voor advies bel je met de klantenservice, maar op de site vind je ook al handige informatie die je op weg kan helpen bij je keuze in het ruime aanbod van radiatoren en bijbehorende zaken.

Radiatorpakhuis.nl
(0522) 442 169