Het dak kan op ontzettend veel manieren extra functioneel worden. Zo kun je er bijvoorbeeld zonnepalen, een dakkapel en sedumplanten op plaatsen. Vergeet ook niet dat het dak voor een groot deel de uitstraling van je huis bepaald. Een rieten kap geeft je huis een compleet andere look dan een pannen dak. In Noord-Brabant heb je voor elk aspect goede adressen.

Van Grinsven Dakkapellen
Dit bedrijf plaatst dakkapellen volgens prefab werkwijze. Dat wil zeggen dat jouw dakkapel gemaakt wordt in hun werkplaats in Rosmalen. De overlast voor jou is hierdoor minimaal in tegenstelling tot traditioneel opgebouwde dakkapellen die op locatie worden opgebouwd. Alles bij hen is maatwerk en hun vakmensen denken graag met jou mee! Lees hier ons artikel over Van Grinsven.

www.vangrinsvendakkapellen.nl
(073) 503 37 94

Dakdekkersbedrijf Breedt
Dit dakdekkersbedrijf uit Bergen op Zoom is gespecialiseerd in zowel dakpannen als leien, bituum, shingles,  epdm en ambachtelijke zinkwerken. Ze houden van persoonlijk contact en denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen. Je kunt ze inschakelen voor kleine projecten zoals het vervangen van dakgoten tot grotere projecten zoals volledige dakbedekking.

Dakdekkersbedrijfbreedt.nl
(06) 17276503

Innodura
Innodura, met servicepunten in Den Bosch en Oss, levert en installeert zonnepanelen en omvormers van onder meer AEG, LG, HT Solar, Trina Solar en Panasonic. Ze helpen je graag met het selecteren van de juiste zonnepanelen voor jouw huis, om het optimale rendement te behalen. Want alleen wanneer een zonnepaneleninstallatie perfect is afgestemd op je dak en de hoeveelheid zon die er op schijnt, profiteer je van een langere levensduur van de installatie, heb je minimaal tot geen onderhoud en is je woning voorzien van voordelige groene energie.

Innodura.nl
(079) 8891883

Sedumexpert
Sedumexpert geeft je alle informatie die je nodig hebt voor het zelf aanleggen of het door Sedumexpert laten aanleggen van een sedumdak. Zo kun je er verschillende soorten sedumplanten kopen die allemaal een andere bloeitijd hebben. Op die manier staat je dak van april tot laat in het najaar in volle bloei en heeft het elke maand een andere uitstraling. Via de webshop kun je alle benodigdheden aanschaffen zoals sedummatten, sedumstekken, sedumpakketten voor platte of schuine daken en grind. Ook als je kiest voor een sedumdak in combinatie met zonnepanelen, kun je bij de Sedumexpert terecht.

Sedumexpert.nl
(033) 2778020