Wil je extra sfeer en warmte in huis, dan is het de moeite waard om wat showrooms in Limburg te bezoeken die haarden en radiatoren verkopen. Er zijn enorm veel types, zowel klassiek als modern en een schouw kan het geheel helemaal compleet maken.

Haarden Outlet Tegelen
Gashaarden, vrijstaande kachels, inbouw houthaarden, elektrische vuren, schouwen en gel en tuinvuren. Je vindt het allemaal bij Haarden Outlet Tegelen. Deze outlet is op zaterdag geopend en verder alleen op afspraak te bezoeken. De eigenaar geeft je graag advies en neemt in een ongedwongen sfeer de tijd om naar de voor jou geschikte haard of kachel op zoek te gaan.

Haardenoutlettegelen.nl
(06) 40976464

Mondena Limburg
Voor pelletkachels moet je bij Mondena Limburg in Kerkrade zijn. Ze voeren hier diverse merken, waaronder: Italia, Darma, Doge, Cube en Maiolica. Om de service compleet te maken kun je hier ook alles op het gebied van rookkanalen en accessoires kopen. Dat kan afgehaald worden in Kerkrade, of kun je samen met je kachel thuis laten bezorgen. De kachel kun je, desgewenst, laten installeren door de monteurs van Mondena Limburg.

Pelletkachelslimburg.nl
(045) 5715252

Nuovo Haarden
Deze webshop heeft elektrische kachels, pelletkachels, houthaarden, gashaarden en schouwen van alle belangrijke merken. Doordat ze geen showroom heeft, kan Nuovohaarden volgens eigen zeggen scherpe prijzen aanbieden. Op de site staat veel informatie over stooktips, rookkanalen, luchttoevoer en veiligheid. Altijd handig om je alvast in te verdiepen. Je kunt ervoor kiezen de installatie door Nuovohaarden te laten doen. En wil je een maatwerkhaard of schouw, ook dan kun je contact opnemen met Nuovohaarden.

Nuovohaarden.nl
(06) 25306810

Radiatorpakhuis.nl
Bij het Radiatorpakhuis kun je, de naam zegt het al, terecht voor radiatoren. Van design en badkamerradiator tot verticale en horizontale radiatoren. Maar ook voor een CV ketel, thermostaat of onderdelen voor radiatoren. Je kunt alles voor je verwarming online bestellen en het wordt gratis thuisbezorgd. Voor advies bel je met de klantenservice, maar op de site vind je ook al handige informatie die je op weg kan helpen bij je keuze in het ruime aanbod van radiatoren en bijbehorende zaken.

Radiatorpakhuis.nl
(0522) 442 169