Heb jij alles wat je lief is eigenlijk wel goed verzekerd? Wij adviseren je graag over je huis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Als specialist op het gebied van schade-, rechtsbijstand- en ondernemersverzekeringen. Want goed verzekerd kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Woonhuis verzekeringen

Om huis en haard goed te verzekeren zijn er grofweg twee soorten verzekeringen: een opstal- en een inboedelverzekering. Met een opstalverzekering verzeker je het woonhuis en alle roerende zaken die daarbij horen. Een inboedelverzekering dekt schade aan je bezittingen die in huis aanwezig zijn. Maar voordat je deze verzekeringen afsluit, zijn er een aantal belangrijke zaken waar je op kunt letten. Asstabe helpt je op weg bij je keuze voor de juiste woonhuis verzekering.

Je maat in verzekeringen

Asstabe is een klein kantoor met grote expertise. Ons assurantiekantoor heeft vele jaren ervaring. We houden van persoonlijke en directe communicatie. Wij gaan verder dan alleen een polis opstellen: kennen onze klanten en verzorgen ze graag goed. Als je situatie op termijn verandert, nemen we je verzekeringen opnieuw onder de loep. Noem het sympathiek of attent verzekeren. Ook voor je auto-, reis- of andere verzekeringen.

Maak vrijblijvend een afspraak of kijk op onze site wat we voor jou kunnen betekenen: www.asstabe.nl