Een ervaren stukadoor is een vakman. Hij of zij moet ervoor zorgen dat jouw woning er netjes uit komt te zien. Stucwerk wordt op muren en plafonds aangebracht om deze aantrekkelijke of egaal te maken. Stucwerk kan dienen ter verfraaiing van het interieur en exterieur en dient daarnaast ter bescherming van de materialen die onder het stucwerk aanwezig zijn.

De stuc moet goed zijn aangebracht en niet van de muren en plafonds loslaten. Schakel dus altijd een professional in. Hieronder hebben we een aantal goede adressen in Zeeland neergezet.

Instuc Zeeland
Wil jij je muren laten stuken met leem? Of liever beton cire? Bij Instuc Zeeland zijn ze gespecialiseerd in bijzonder stukwerk als Tadelakt en ecologisch stukwerk zoals leemstuc van Tierrafino. Zelf aan de slag? Volg dan de workshop beton cire die ze maandelijks in hun showroom geven in Biezelinge.

Instuc.nl
(06) 83609222

Stukadoorsbedrijf De Neef
Ga jij voor zo’n prachtig stalen gashaard waarbij je de ombouw van fermacell, een brandwerende gipsvezelplaat, strak wilt laten stuken? Eigenaar Ricardo de Neef van Stukadoorsbedrijf de Neef uit Yerseke doet het voor je. Hij levert open haarden en schouwen, binnenmuren, plafonds of buitengevels glad gestukt voor je af. Hij doet dat handmatig of met een gipsspuit, afhankelijk van het soort ondergrond. Ricardo is tevens gecertificeerd om met beton cire je badkamer(s) te voorzien van een stuclaag in verschillende betonlooks.

Stukadoorsbedrijfdeneef.nl
(06) 50587196

Stucadoors- & Afbouwbedrijf Wouters
Een allround stukadoor uit Westkapelle. Dankzij jarenlange ervaring kunnen ze hier vrijwel alle reguliere stukwerkzaamheden voor je uitvoeren. Dus voor schilder- of tegelklaar stukwerk, schuurwerk, spackspuiten, latex verfspuiten, gipsspuiten, sierpleisters en Tadelakt stukwerk. Maar ook het stuken en isoleren van de buitengevel of het onderhoud aan stukadoorswerk van de buitengevel behoren tot de diensten.

Woutersstuc.nl
(0118) 570010

Stukadoor Garant
Stukadoor Garant brengt je in contact met een vakbekwame stukadoor uit de regio Zeeland. Zij selecteert de stukadoors die kundig zijn in pleisterwerk, spachtelputz, sierlijsten, granol, spackspuiten en het restaureren van oud stukwerk. Je kunt vrijblijvend offertes aanvragen en vergelijken. Het voorwerk (op kwaliteit en bedrijfsvoering) is door Stukadoor Garant dus al gedaan.

www.stukadoor-garant.nl/zeeland
(085) 4320015