Een tuin met veel planten, bloemen en (kleine) bomen is prachtig en je helpt er de natuur ook mee. Er is gelukkig ook genoeg keuze aan onderhoudsvrije planten, dus je hoeft niet percé groene vingers of veel vrije tijd te hebben. Laat uiteraard ook wat ruimte over voor een mooi terras en/of een tuinhuisje. Bij een kwekerij of tuincentrum in Zeeland kunnen ze je prima adviseren en dan kun je nog jarenlang genieten van bloemetjes en bijtjes.

Livingstone
Livingstone verkoopt sierbestrating en terrastegels, grind en split, dakterrastegels, kunst- en speelgras, blokhutten, prielen, veranda’s, tuinverlichting, tuinmeubelen en schuttingen. En als je het allemaal extra scherp geprijsd wil, kijk dan eens in de ‘actiestraat’. Daar zie je een steeds wisselend assortiment restpartijen van onder meer klinkers en nieuwe keramische tegels. Ook heeft Livingstone regelmatig restpartijen van handelskwaliteit (B kwaliteit) die aantrekkelijk kunnen zijn voor in je tuin door de lagere prijs. De showroom bevindt zich in Goes.

Livingstonegoes.nl
(0113) 222000

Kwekerij van Dijke
Vader en zoon runnen deze kwekerij in Sint Annaland in een vriendelijke, gastvrije sfeer. Ze kweken en verkopen er snijbloemen en bijzondere tuinplanten. Je kunt bij Van Dijke shoppen voor vaste planten, heesters, eetbare planten, exoten, bijzondere eenjarige planten, grassen, bamboe, klimplanten, vetplanten en cactussen. Het leukste is om het ter plekke aan te schaffen zodat je rond kunt kijken en wellicht ook de pluktuin die er bij zit bezoekt. Maar online bestellen kan ook.

Bijzondere-tuinplanten.nl
(06) 51168392

Zeeland Tuinmaterialen B.V.
Dit is een soort bouwmarkt maar dan op het gebied voor tuinen. Zoals ze zelf zeggen: wij leveren een groot assortiment materialen om van je tuin een paradijs te maken. Van sierbestrating, vlonders en terrassen tot hardhout, schuttingen, poorten, heaters en verlichting. En wanneer je wilt kunnen ze ook de aanleg van je tuin op zich nemen. De winkel is gevestigd in Middelburg, maar je kunt eveneens online je bestellingen plaatsen.

Online.zeelandtuinmaterialen.nl
(0118) 764100

Onlinegroen.nl
Makkelijk je beplanting online bestellen en laten bezorgen, dat kan bij Onlinegroen. Omdat Onlinegroen geen winkel met personeel heeft, kan de beplanting soms wel 50 procent goedkoper zijn dan bij een fysieke winkel. Ze hebben alle soorten en maten grote en hoge struiken als erfafscheiding, bomen en planten. Bestellingen worden door heel Nederland bezorgd (gratis boven € 250,-).

Onlinegroen.nl
(0342) 785307