Een ervaren stukadoor is een vakman. Hij of zij moet ervoor zorgen dat jouw woning er netjes uit komt te zien. Stucwerk wordt op muren en plafonds aangebracht om deze aantrekkelijke of egaal te maken. Stucwerk kan dienen ter verfraaiing van het interieur en exterieur en dient daarnaast ter bescherming van de materialen die onder het stucwerk aanwezig zijn.

De stuc moet goed zijn aangebracht en niet van de muren en plafonds loslaten. Schakel dus altijd een professional in. Hieronder hebben we een aantal goede adressen in Limburg neergezet.

Stucadoorsbedrijf Smeijsters
Bij dit stukadoorsbedrijf uit Maasbracht kun je voor vrijwel alle soorten stukwerk terecht. Denk aan traditioneel stukwerk, fijn schuurwerk, spachtelputz, leemstuc, glanspleister, lijstwerk, betonlook en glad werk. Ze zijn echter gespecialiseerd in de renovatiebouw. Dit betekent dat Smeijsters secuur werkt en alles zorgvuldig afplakt; je woning blijft daardoor schoon. Ze leveren vakwerk, en ruimen de boel dus netjes voor je op. Op het geleverde stukwerk geven ze tien jaar NOA garantie.

Smeijsters.eu
(0475) 468012

Stukadoorsbedrijf De Groot B.V.
Deze stukadoors zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van stuc- en spuitwerk, buitengevelisolatie en akoestische plafonds. Je kunt ze inschakelen voor het complete stucwerk van je moderne woning, luxe villa of monumentale boerderij. Die laatste bijvoorbeeld inclusief cementplint op de buitengevel. De Groot B.V. denkt altijd met je mee. Zo heeft Mari de Groot dit bedrijf veertig jaar geleden opgestart. Inmiddels is het overgenomen door zijn kinderen. Zij doen er alles aan de kernwaarden van hun vader voort te zetten, namelijk: adviserend, betrokken en gedreven zijn om van elke opdracht een nieuwe referentie te maken. De Groot werkt door heel Nederland.

Degrootbv.com
(0413) 216282

Correct Bouw & Afbouw
Nieuwbouw of verbouw, groot of klein, bij Correct Bouw & Afbouw maakt het niet uit. Ze kunnen je werkelijk alle soorten stukwerk leveren die je wilt. Ze zijn ervaren in het stuken van woningen alsook kastelen. Weet je nog niet precies wat je wilt? Bezoek dan eerste eens de showroom in Roermond om inspiratie op te doen. Fijne bijkomstigheid is dat dit bedrijf tevens schilderwerk, tegelwerk of slopen en aanbouwen voor je kan verzorgen.

Correctbouwenafbouw.nl
(0475) 331197

Expert Group
Oorspronkelijk begon dit bedrijf uit Weert ooit als specialist in de afbouw. Door de loop der jaren heen is het uitgegroeid tot volledig bouwbedrijf. Een van de diensten is stukwerk. En dan ook alle soorten stukwerk, zowel binnen als buiten. Wil je Tadelakt, akoestisch spuitwerk, beton cire of sierpleister, alles is mogelijk. De stukadoors werken ofwel handmatig of met een gipsspuitmachine.

Expert-group.com
(0495) 623418