De makelaar in de regio Dongen én Tilburg

De kantoren van Van den Bosch makelaars zijn gevestigd in Dongen én Tilburg (De Reeshof). In 1992 opende Van den Bosch makelaars zijn deuren in Dongen en richtte zich in de eerste jaren met name op de woningmarkt.

In 2006 zijn we naast de woningmarkt ook de bedrijfsonroerend goed markt gaan bedienen. Per 10 september 2018 is het kantoor in De Reeshof (Tilburg) geopend. Vastgoed-engineers Henk Goos en Koen Dirkse zijn de drijfveren achter Van den Bosch makelaars.

Het Kantoor

Henk Goos is sinds 1994 werkzaam in de makelaardij bij Van den Bosch makelaars, Koen Dirkse begon zijn carrière bij Van den Bosch makelaars in 1996, daarna een periode van 8 jaar werkzaam in de zakelijke financiële dienstverlening, vervolgens heeft hij in 2006 zijn rentree gemaakt bij Van den Bosch bedrijfsmakelaars. In juni 2014 is Paul Bedaf als makelaar het kantoor in Dongen komen versterken. Vanaf september 2018 is hij tevens werkzaam vanuit het kantoor in De Reeshof te Tilburg.

Binnen ons kantoor, dat bestaat uit een jong dynamisch team van 7 mensen, zijn de lijnen kort, wat zorgt voor een persoonlijk en informeel contact. We onderscheiden ons door een vernieuwende en heldere professionele benadering van jou huisvestingsvraagstuk, of het nu gaat om een woning of een bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw.

Ons kantoor houdt zich bezig met bemiddeling en advies bij aan- en verkoop van woningen gebruikmakend van een uitgebreid regionaal netwerk. Onze diensten zijn nooit een standaardproduct, samen met jou als opdrachtgever gaan wij op zoek naar jou ideaalplaatje. We richten ons bij aan- en verkoop van woningen met name op Dongen, de Reeshof (Tilburg) en omgeving. Zo gewenst, kijken we hoe courant een huis is, of er eventuele juridische haken of ogen aan kleven en hoe bijvoorbeeld het bestemmingsplan eruit ziet.

Contact

Vestiging Dongen
Mgr. Poelsstraat 1 a
5103 BD Dongen
0162-321616

Vestiging Reeshof Tilburg
Ketelhavenstraat 93
5045 NG Tilburg
013-2036614

www.vandenboschmakelaars.com