Comfort, duurzaamheid en betrouwbaarheid in jouw huis

Je nieuwe woning aanpassen naar alle gemakken van de huidige tijd; dat wil jij toch ook? En vanzelfsprekend wil je ook het maximale gebruikersgemak van alle smartoplossingen die inmiddels op de markt te verkrijgen zijn. Comfort en Design helpt je hierbij en geeft je een blik in de hedendaagse wereld van Design en Techniek.

De wereld en de wensen van smartsystemen veranderen in sneltreinvaart. Of het nu licht, klimaat of AV-regelingen zijn; elke dag komen er weer nieuwe innovatieve producten bij die hun aansluiting vinden met het wensenpakket van de consument. Met het inmiddels enorme aanbod van leveranciers, is de keuze van slimme toevoegingen aan je woning bijzonder groot geworden, maar daardoor helaas niet altijd eenvoudiger. Comfort, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke pijlers bij het maken van de juiste keuzes.

Comfort en Design uit Almere bied je de mogelijkheid om, tezamen met haar partners, het juiste productenpakket samen te stellen en mede daardoor jouw ideale woning te realiseren. Hierbij zal te allen tijde personalisatie van de te bedienen functionaliteiten centraal staan.

Een ‘slimme’ woning draagt niet alleen bij aan het verhogen van het comfort, maar controleert ook de energieconsumptie en draagt bij aan de veiligheid van de complete technische installatie van jouw woning. Veel woningeigenaren kiezen er dan ook voor om producten van Comfort en Design te gebruiken bij het verhogen van het woon-, werk- en/of leefcomfort. Van geavanceerde en unieke geluidsbelevingen tot aan luxe natuurlijke designschakelmaterialen; Comfort en Design maakt het allemaal mogelijk.

Innovatieve toekomst

Met één druk op de knop activeer je onder andere scenario’s waardoor verlichting, audio/video, jaloezieën en camerasystemen hun voorgeprogrammeerde instellingen innemen. Hierbij zal een woning, die volledig naar je luistert, automatisch invloed hebben op je leefcomfort, stemming en behoeften!

Wanneer je kiest voor de producten van Comfort en Design, kies je voor een innovatieve toekomst. Belangrijk hierbij is dat Comfort en Design technische systemen levert waar je niet gebonden bent aan één merk. Maar liefst vierhonderd ondersteunende fabrikanten zorgen ervoor dat je ongelimiteerd kunt uitbreiden. Mede hierdoor creëer je een levensloopbestendige woning waarbij toekomstige wensen, ten aanzien van nieuwe technieken en functies, eenvoudig kunnen worden toegevoegd. Dit meestal zonder enig hak- of breekwerk. Ook wanneer de situatie zou ontstaan waarbij je jouw woning zou willen verkopen, is een reeds met automatisering uitgevoerde woning eenvoudiger verkoopbaar en daarmee een waardevolle investering.

Samenwerking

Het enthousiaste team van Comfort en Design bestaat uit een groot netwerk van specialisten die door het hele land aan je kunnen demonstreren hoe de woning van morgen eruit kan zien. Met een groot pakket van gespecialiseerde producten maakt het team samen met je installateur, architect en/of bouwbegeleider jouw perfecte droomhuis.

Comfort en Design is de exclusieve verdeler van onder andere de volgende merken in de Benelux:

  • purSonic: Hoogwaardige, aan het zicht te onttrekken luidsprekersystemen
  • Trivum Audio: Innovatieve Multi-Room audioapparatuur
  • URC: Totale controle over al jouw audio- en videoapparatuur in combinatie met Woningautomatisering
  • TENSE: Luxe bedienmaterialen voor een geautomatiseerde woning
  • DIVUS: Visualisatie en intercom designoplossingen voor jouw woning
  • B-Sound: Speciale inbouwbehuizingen voor luidsprekers in holle wanden en betonconstructies
  • LLumi: Fraaie designverlichting

Bel of mail vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak in de demonstratieruimte en laat je verbazen wat de hedendaagse technieken voor jouw woning kunnen betekenen!

Contact

Comfort & Design
Monitorweg 48
1322 BN Almere
036 549 84 75
www.comfortendesign.nl
info@comfortendesign.nl