Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Zuid-Holland voor je gevonden.

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je al direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. En met vijf showrooms in Zuid-Holland zit er altijd wel eentje bij je in de buurt. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(0182) 535688 (Gouda)

Luc van den Berg Tegels en Sanitair
Bij Luc van den Berg vind je de allernieuwste trends in badkamerland. In de showroom in Leiden staan ruim vijftig badkamers op ware grootte opgesteld. De voorliefde voor Italiaans design van Luc zie je hier terug. En wil je eens iets anders dan een chromen kraan, hier zijn ze in maar liefst 24 kleuren beschikbaar! Je stelt hier al een badkamer samen vanaf € 3.195,- (exclusief montage).

Lucvandenberg.nl
(071) 5766995

Sjartec
Hou je wel van luxe en ben je dol op mooie merken (denk aan onder meer Foursteel, Agape, Antoniolupi en Gessi)? Wie weet slaag je dan bij Sjartec in Leiden. Sjartec is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van exclusieve badkamers, tegels en wellness ruimtes. De showroom is een bezoek waard. Interieurarchitecten van Sjartec staan je er graag te woord.

Sjartec.nl
(071) 5659000

Badkamerhuis.nl
A-producten tegen lage prijzen, dat is wat Badkamerhuis in Rotterdam biedt. Je kunt er online bestellen of in de showroom. Dat is geen luxe toonzaal, maar meer een luxe magazijn waar sanitair, tegels, design radiatoren en badkameraccessoires tegen internetprijzen te koop is. Je kunt je er laten inspireren door de opgestelde badkamers en de fotorealistische 3D ontwerpen.

Badkamerhuis.nl
(010) 7851888