Wil je extra sfeer en warmte in huis, dan is het de moeite waard om wat showrooms in Zuid-Holland te bezoeken die haarden en radiatoren verkopen. Er zijn enorm veel types, zowel klassiek als modern en een schouw kan het geheel helemaal compleet maken.

Dias Stijlschouwen
Op zoek naar warmte en sfeer? Bij Dias Stijlschouwen varieert het aanbod van moderne houtkachels tot op maat gemaakte stijlschouwen en openhaarden. En tuinhaarden! Ze werken met ervaren steenhouwers die grote blokken steen uit de groeven van Portugal, Spanje en Frankrijk slaan. Deze steensoort onderscheidt zich door haar mooie natuurlijke kleur en structuur. Shop op de website of bezoek de showroom in Den Haag om ideeën op te doen. Een afspraak maken voor advies bij je thuis behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Diasschouwen.nl
(070) 3615999

Daniëls Openhaarden
Bij Daniëls Openhaarden vind je open haarden geschikt voor hout, gas, bio ethanol of elektrische haarden. Hier geloven ze dat emotie de leidraad is in elk proces, of het nu gaat om het bouwen van een huis of het kopen van een haard. Daarom werken ze met de emotiemethode: een stappenplan/adviestraject waarmee ze je helpen de haard te vinden die perfect bij jou past maar ook rekening houdt met je partner of gezin, leefwijze en de omgeving waarin de haard geplaatst gaat worden. Klinkt goed toch! De showroom in Rotterdam is op afspraak te bezoeken.

Openhaard.nl
(010) 4223376

Nuovo Haarden
Deze webshop heeft elektrische kachels, pelletkachels, houthaarden, gashaarden en schouwen van alle belangrijke merken. Doordat ze geen showroom heeft, kan Nuovohaarden volgens eigen zeggen scherpe prijzen aanbieden. Op de site staat veel informatie over stooktips, rookkanalen, luchttoevoer en veiligheid. Altijd handig om je alvast in te verdiepen. Je kunt ervoor kiezen de installatie door Nuovohaarden te laten doen. En wil je een maatwerkhaard of schouw, ook dan kun je contact opnemen met Nuovohaarden.

Nuovohaarden.nl
(06) 25306810

Radiatorpakhuis.nl
Bij het Radiatorpakhuis kun je, de naam zegt het al, terecht voor radiatoren. Van design en badkamerradiator tot verticale en horizontale radiatoren. Maar ook voor een CV ketel, thermostaat of onderdelen voor radiatoren. Je kunt alles voor je verwarming online bestellen en het wordt gratis thuisbezorgd. Voor advies bel je met de klantenservice, maar op de site vind je ook al handige informatie die je op weg kan helpen bij je keuze in het ruime aanbod van radiatoren en bijbehorende zaken.

Radiatorpakhuis.nl
(0522) 442 169