Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Zuid-Holland genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

SmartDesign Keukenstudio
Bij SmartDesign Keukenstudio kun je terecht voor een op maat keuken die aansluit op de rest van je interieur. Zo creëer je een comfortabele balans tussen kamer en keuken. De merken die ze voeren zijn Keller, SmartSelect, Hollands Maatwerk en next125. Voor inspiratie of het laten maken van een ontwerp voor je droomkeuken kun je van maandag tot en met zaterdag de showroom bezoeken.

Smartdesignkeukenstudio.nl
(010) 5920200

KOAK Design
Wil je wel een eigen ontworpen keuken maar niet te veel betalen? Kijk dan eens bij KOAK Design in Abbenbroek, een Nederlands bedrijf dat massief eiken deuren voor IKEA keukenkasten produceert. Op die manier realiseer je voor een betaalbare prijs je droomkeuken. Dit bedrijf combineert massief houten fronten met het kastensysteem Metod van IKEA. Maak een ontwerp met de IKEA keukenplanner en vraag een offerte aan!

Koakdesign.com
(0181) 506610

Harry Westhoeve Keuken & Interieurbouw
Wanneer je voor een op maat keuken van Harry Westhoeve uit Ouddorp kiest, krijg je een keuken waarin de praktische indeling in harmonie is met de sfeer, want dat vinden ze uitermate belangrijk. Het ontwerpen van je keuken begint hier met de bepaling van de stijl, de indeling en de gewenste apparatuur. Dat wordt vervolgens uitgewerkt in een 3D-tekening die wordt ondersteund door een heldere begroting. En of je nou een strakke greeploze keuken van doorleefd hout wil of een stoere boerenkeuken van barnwood eiken, het kan allemaal.

Harrywesthoeve.nl
(0187) 684957

Barthen Keuken Design Center
Hou je van design, dan moet je beslist een kijkje nemen bij Barthen Keuken Design Center in het stadshart van Leiden. Het is een familiebedrijf waar je in de keukenshowroom de meest exclusieve merken als Miele, LEICHT en Boretti kunt bewonderen. Barthen Keuken Design Center ontwerpt en plaatst ieder soort design, zoals greeploos, landelijk of modern. Laat je inspireren en verblijden met deze mooie keukens.

Barthenkeukendesigncenter.nl
(071) 5149859