Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Friesland voor je gevonden.

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. Met eigen ogen zien? Bezoek dan de showroom in Heerenveen of Sneek. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(0515) 425635 (Sneek)

De Jong Sanitair en Tegelspecialist
Gevestigd in een oude zuivelfabriek in Gytsjerk biedt De Jong prachtige badkamers en tegels die je daar in de bijzondere ambiance van het pand rustig kunt bekijken. Je ziet er sanitair van merken als: Forzalaqua, Clou, Alke, Solid Surface, Cleopatra Wellness en Assenti. Maar ook maatwerk van De Jong zelf, onder de naam Custom Made de Jong. Wat tegels betreft vind je er onder meer de authentieke en pure Stone Age kiezeltegels voor wand en vloer.

Dejongsanitair.nl
(058) 2332280

’t Waterhuys
In het Friese Gorredijk vind je de laagdrempelige en toegankelijke badkamerzaak ’t Waterhuys waar ze met name gespecialiseerd zijn in aangepast sanitair en luxe Italiaans mozaïek. Ook als je op zoek bent naar wellness, zoals een sauna-, infrarood-, whirlpool- of stoomcabine zou je eens bij ’t Waterhuys kunnen gaan kijken. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn voor eigenaren Diderik en Sieta het belangrijkst.

Waterhuys.nl
(0513) 460960

Friese Tegelhandel
Bij de Friese Tegelhandel verkopen ze, hoe kan het ook anders, tegels. Heel veel tegels. Maar daarbij ook alles wat je nodig hebt voor je nieuwe badkamer. Van wastafels, kranen, douchecabines, badkamersets, spiegels en baden tot radiatoren, elektra, leidingsystemen, vloerverwarming en deuren en kozijnen. Ga je zelf aan de slag met de verbouwing van je badkamer, dan moet je beslist even hier kijken. Ofwel in de showroom in Leeuwarden of in de webshop.

Friesetegelhandel.nl
058-2138928