Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Zeeland gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

JW Parket & Vloeren
Wil je een pvc vloer in terrazzo look? Ja dat bestaat! Floorify levert deze pvc vloeren en JW Parket & Vloeren in Goes is een van de verkooppunten. Bij JW Parket hebben ze bovendien houtvloeren (onder meer ambachtelijke visgraatvloeren) en laminaat, kurk, marmoleum, pvc, tapijt, keramisch parket, vinyl en meer. Heb je onverhoopt schade aan je oude parketvloer of wil je de vloer een nieuwe look geven door deze te laten schuren en opnieuw lakken, dan kan JW Parket dat ook voor je doen.

Jwparket.nl
(0113) 212041

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch, dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

De Vloerderij
Het blijft mooi en sfeervol, een houten vloer in je huis. Bij De Vloerderij in Papendrecht, die de regio Noord Zeeland bedient, bieden ze allerlei soorten houten vloeren aan, van massief eiken en Bourgondisch tot visgraat. In een kleur en plankdikte naar jouw keuze. Je kunt de vloer ook door de specialisten van De Vloerderij laten leggen. De showroom is de gehele week op afspraak te bezoeken.

Devloerderij.nl
(078) 6426166

Uw Vloeren
Wil je een click pvc vloer leggen of ga je voor pvc tegels? In visgraat motief of toch liever met een gerookt eiken look? Bij Uw Vloeren in Kruiningen hebben ze een breed assortiment pvc vloeren voor je, tegen scherpe prijzen. Daarnaast vind je hier ook laminaat, vinyl en tapijt. Bovendien kunnen ze je adviseren over de ondervloer en op de site staan goede leginstructies. Ook hebben ze een legservice, als je toch besluit het uit te besteden.

Uwvloeren.nl
(0113) 760905