Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Zeeland voor je gevonden.

Zeeuws-Hout
Dit is een houthandel, zagerij en meubelmakerij in één. En alles wordt hier in Koudekerke gemaakt van echt Zeeuws hout. Heb je zelf een stam in de tuin die je wilt laten verwerken tot meubel, dan kan dat ook. Woon je in Zeeland dan is het hebben van een badkamer, keuken of meubel op maat van streekhout natuurlijk heel speciaal. In de winkel van Zeeuws-Hout kun je ook nog eens brandhout kopen voor je kachel of haard. Dat zijn resten essen-, beuken-, iepen- en eikenhout in kisten van 1,5 kub.

Zeeuws-hout.nl
(0118) 552400

Rottier Maatwerk Meubels
Meubels helemaal gemaakt naar jouw stijl, woning en interieur. Dat kan bij Rottier Maatwerk Meubels in Vlissingen. Bureaus, kasten, bedden, keukens, badkamermeubels of een trap, mogelijk in diverse houtsoorten, fineer en metaal en in verschillende afwerkingen (massief, gelakt, gespoten et cetera). Maar ook het inbouwen van kasten onder een schuine wand, het bouwen van een veranda of overkapping, vervaardigen van tuintafels en stoelen en het plaatsen van schuttingen behoren tot de mogelijkheden.

Rm-2.nl
(0118) 415071

MHOUT Timmerwerken
Dit is een netwerk, opgericht door Maarten van Hout, van specialisten op het gebied van timmerwerk. Zoek je een timmerman voor meubels op maat, of juist voor de verbouwing van je huis, de renovatie van je dakkapel of keuken, het leggen van je houten vloeren of het opknappen van de zolderruimte, dan kun je via MHOUT een aanvraag doen en meerdere offertes opvragen. Je kiest vervolgens zelf het timmerbedrijf uit dat jij het meest passend vindt bij je klus en/of budget.

www.mhout.nl/timmerbedrijf-zeeland

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555