Wanneer je bezig bent met klussen, dan breng je in die periode bovengemiddeld veel door in bouwmarkten en interieurwinkels. IJzerwaren, gereedschap, behang, gordijnen, etc. etc. Hieronder hebben we enkele handige (online) adressen in Zeeland voor je neergezet. 

Hobbyhal De Graaf
Hobbyhal De Graaf is helemaal gericht op de doe-het-zelver. Hier vind je namelijk het betere klusgereedschap en klusmateriaal. Of het nu om een klein schroefje, specifieke verfkleur of houtsoort gaat, in deze hobbywinkel vlakbij Goes is het allemaal te vinden. Ook handig om te weten: ze hebben een netwerk van professionele zzp’ers uit de regio, dus mocht het klussen je toch tegenvallen, of wil je hulp bij een gedeelte ervan, dan kun je een vakman uit dit netwerk inschakelen.

Hobbyhaldegraaf.nl
(0113) 306030

Zeeuwkleur voor verf & wonen
Een zaak met verf, behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren. Hier vind je dus veel voor de afrondende fase van je verbouwing. En heb je bij nader inzien toch geen tijd of zin in het ophangen van die nieuwe gordijnen? Geen nood, want Zeeuwkleur kan je alles uit handen nemen. Van het inmeten tot het monteren of leggen van een vloer. Ook voor kleuradvies ben je hier in Vlissingen aan het goede adres.

Voorverfenwonen-zeeuwkleur.nl
(0115) 615000

PLUS KLUS
In deze doe-het-zelf zaak in Zoutelande kun je als klusser flink uit de voeten. Er is namelijk een ruim assortiment aan gereedschappen, ijzerwaren, sanitair, tuinartikelen, verf- en isolatiemateriaal, hout, plaatmateriaal en geïmpregneerd tuinhout. En daarbij krijg je goed advies en fijne service. PLUS KLUS valt onder VOF Dingemanse wat tevens een bouwbedrijf is. Dus mocht je er niet uitkomen met je klus, dan kun je Dingemanse gelijk inschakelen.

Vofdingemanse.nl
(0118) 562322

BMB Techniek
Gereedschappen van Milwaukee, Ryobi, Mafell en AEG, ijzerwaren, werkkleding, afdekfolies, bouwzeil, kruiwagens en heaters, bij BMB Techniek in Vijfhuizen in Noord-Holland hebben ze werkelijk alles wat de (semi) professionele klusser nodig heeft. Je kunt er eenvoudig online winkelen, zodat je geen kostbare klustijd verliest. Heb je toch advies nodig, dan kun je bellen met een van de medewerkers.

Bmbshop.nl
(023) 558 1565