Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Utrecht gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

Bruizt Interior Design
Is je oog gevallen op een beton cire vloer, gietvloer, woonbeton of betonlook vloer? Dan is deze zaak iets voor jou, want bij Bruizt hebben ze hart voor beton. Ze maken er onder meer ambachtelijke beton cire vloeren. Alle vloer- en wandafwerkingen zijn op basis van natuurlijke materialen waardoor ze ecologisch zijn en schoon van uitlaatgassen. De Bruizt vloeren zijn tevens goed warmte geleidend waardoor je vloerverwarming een standje lager kan. De showroom in Utrecht is op afspraak te bezoeken.

Bruizt.nl
(030) 7510741

De Vloerderij
Het blijft mooi en sfeervol, een houten vloer in je huis. Bij De Vloerderij in Westbroek bieden ze allerlei soorten houten vloeren aan, van massief eiken tot visgraat. In een kleur en plankdikte naar jouw keuze. Je kunt de vloer ook door de specialisten van De Vloerderij laten leggen. Wanneer je de showroom in Westbroek wilt bezoeken is het handig vooraf een afspraak te maken, zodat iemand er tijd voor je heeft.

Devloerderij.nl
(0346) 282663

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch, dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

Van der Weck Vloeren
De vloer is de basis van je interieur, vinden ze bij Van der Weck. Ze bieden dan ook uiteenlopende mooie vloeren aan zoals pvc, laminaat, parket, tapijt en vinyl. In de showroom in Amersfoort kun je alles bewonderen. Van der Weck geeft je een all-in service; het egaliseren van de ondergrond en leggen van de vloer kun je hier uitbesteden. Ook handig, je vindt hier tevens raamdecoratie en je kunt er ook terecht voor traprenovatie.

Vanderweckvloeren.nl
(06) 17025758

MAWI Tegels
Bij MAWI Tegels in Maarssen kun je tegels voor vloeren en wanden van bijna alle merken vinden. Naast een mooie neutrale basiscollectie is dit ook het adres voor de wat minder alledaagse tegels, zoals vintage collecties. Tegels die je dus niet op elke hoek van de straat vindt. Je krijgt er goed (tegel) advies en desgewenst denken ze ook nog mee bij de inrichting van je huis.

Mawitegels.nl
(0346) 751865