Yaha STONE biedt een uitgebreid assortiment aan Italiaanse keramische tegels van eerste kwaliteit. Onze keramische tegels zijn in verschillende maten, kleuren en bewerkingen verkrijgbaar. Zo hebben wij onder andere marmerlook, betonlook en houtlook keramische tegels. Al onze materialen importeren wij vanuit Italië en zijn verkrijgbaar in de bewerkingen ‘Mat’, ‘Grip’, ‘Halfglans’ en ‘Hoogglans’.

Onze vloertegels kun je ook verkrijgen in de maten van wandtegels. Daarnaast zijn al onze materialen geschikt voor vloerverwarming en kunnen wij voor jou tegelen. Heb je liever Laminaat of PVC? Ook hiervoor kun je bij Yaha STONE terecht. Laminaat is verkrijgbaar in hoogwaardige kwaliteit met verschillende maten en kleuren en met diktes van 7, 8 en 10 millimeter. Ook PVC van eerste kwaliteit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten met tot wel 25 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik! Leggen of plakken is ook mogelijk. Wij kunnen ons voorstellen dat het prettig is als alle werkzaamheden door één gespecialiseerd bedrijf worden uitgevoerd.

Bij Yaha STONE kunnen wij naast het leveren van keramische tegels, laminaat en PVC ook voor je stucen, verven, vloerverwarming aanleggen en grotere projecten uitvoeren! Wij bieden je het beste resultaat voor een lage prijs!

Yaha STONE
Madridweg 29
1334 CN Almere-Buiten
T : +31(0)36 750 29 05 of +31 (0)6 43 49 87 09
E : info@yahastone.nl
W: www.yahastone.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten
Maandag: alleen op afspraak