Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Friesland gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

Elkwood
Wil je een pvc vloer in terrazzo look? Ja dat bestaat! Floorify levert deze pvc vloeren en Elkwood in Heerenveen is een van de verkooppunten. Bij Elkwood hebben ze bovendien houtvloeren (van ambachtelijke visgraatvloeren tot bamboe parket) en kurkvloeren van het merk Wicanders. Heb je onverhoopt schade aan je oude parketvloer of wil je de vloer een nieuwe look geven door deze te laten schuren en opnieuw lakken, dan kan Elkwood dat voor je doen. Ook verhuren ze polijstmachines als je zelf aan de slag wilt gaan.

Elkwood.nl
(0513) 226015

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch, dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

De Vloerderij
Het blijft mooi en sfeervol, een houten vloer in je huis. Bij De Vloerderij in Marsum bieden ze allerlei soorten houten vloeren aan, van massief eiken en Bourgondisch tot visgraat. In een kleur en plankdikte naar jouw keuze. Je kunt de vloer ook door de specialisten van De Vloerderij laten leggen. De showroom is de gehele week op afspraak te bezoeken.

Devloerderij.nl
(06) 30023469

Tegelhuysfriesland
Voor een breed en prachtig assortiment vloer- en wandtegels is een bezoek aan het Tegelhuysfriesland in Bolsward de moeite waard. Een groot deel van de collectie bestaat uit originele Portugese & Marokkaanse en antieke handgemaakte patroontegels. Ook originele Zelliges (vierkante Marokkaanse wandtegeltjes) en Friese witjes en handgeschilderde tegeltableaus van Albarello (een ambachtelijke tegelmaker uit Friesland) kun je hier vinden. Want als je met de vloer bezig bent, kun je net zo goed meteen over de wand nadenken.

Tegelhuysfriesland.nl
(06) 46818958