Coco & Cici is een zacht, luxe en duurzaam beddengoed merk. Ontstaan vanuit de liefde voor bijzondere en vooral hele zachte stoffen die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd worden.

De eerste collectie voelt heerlijk soepel aan, is zachter dan zijde, warm in de winter, koel in de zomer en veel beter ademend en vocht absorberend dan katoen.

Coco & Cici slapers zijn verbaasd dat beddengoed zo’n enorm verschil kan maken. Na een nacht onder Coco & Cici beddengoed wil 86% van hun klanten nooit meer onder iets anders slapen.

Een greep uit wat quotes

  • ‘’alsof ik in een wolkje slaap’’
  • ‘’het lijkt wel slagroom, zo zacht’’
  • ‘’mijn man is altijd een kacheltje en ons bed drijfnat, sinds ons nieuwe beddengoed blijft het bed droog en kan ik eindelijk weer doorslapen’’
  • ‘’mijn kinderen zijn ons bed niet meer uit te slaan’’
  • ‘’mijn man doet ineens de was omdat hij niet meer onder katoen wil liggen’’
  • ‘’ik ben ineens allergisch geworden voor katoen’’
  • ‘’ik wil nooit meer mijn bed uit’’
  • ‘’eindelijk niet meer koud in de winter en dat zelfs zonder kleren aan’’

Coco & Cici story

Vanuit een gedeelde passie voor mooie, bijzondere, zachte stoffen en een drive om de wereld een beetje zachter te maken, zijn Marije & Cathelijne Coco & Cici gestart. Samen ontdekten zij een ultiem zachte stof. Een stof zo zacht als zijde, warmer dan wol, koeler dan linnen en het neemt nog beter vocht op dan katoen. Gemaakt van houtsnippers van o.a. de eucalyptusboom en een van de milieuvriendelijkste stoffen die er is.

Na maandenlang kwaliteitsonderzoek samen met Lenzing (een vooruitstrevende en duurzame vezel ontwikkelaar uit Oostenrijk) heeft Coco & Cici de Ferrari onder de stoffen en wevingen ontwikkeld. Zachter bestaat er niet!

Coco & Cici verkoopt haar beddengoed online, op beurzen en in high-end winkels. De eerste collecties zijn afkomstig uit duurzaam beheerde eucalyptus plantages en gemaakt van 100% natuurlijk TENCEL™. Met deze beddengoedlijn wil Coco & Cici de wereld een stuk zachter maken.

Wil je ook beter slapen?

Nieuwsgierig geworden? Check: coco-cici.com