Proficiat met de aanschaf van je nieuwe woning! Kom jij wooninspiratie opdoen bij Woonboulevard Heerlen? Door inspiratie op te doen, kun je je woning helemaal naar jouw smaak inrichten. Een nieuw kleurtje op de muur, een andere eettafel in je keuken en een nieuw bed of nieuwe badkamer. De specialisten van Woonboulevard Heerlen voorzien je graag van deskundig advies. Zo maak je van je huis jouw thuis.

Bij Woonboulevard Heerlen volgen we de woontrends op de voet. Dit is terug te zien in de collecties van onze winkels. Industrieel, minimalistisch, romantisch of modern. Iedere woonstijl is vertegenwoordigd, waardoor ook jouw woonwensen beantwoord worden.

Op zoek naar wooninspiratie?

Woonboulevard Heerlen neemt haar rol als autoriteit op woongebied serieus. En daarom delen wij graag inspirerende woonideeën met je. Op onze website vind je woon blogs, vlogs waarbij we binnenkijken bij winkels, ons woonmagazine THUIS en de laatste woontrends. Kijk maar eens op www.woonboulevardheerlen.nl/inspiratie.

Onafhankelijk interieuradvies

Heb je extra hulp nodig bij het inrichten van je woning? Petra en Ingrid zijn onze onafhankelijke interieuradviseurs. Tijdens een Interieurworkshop of Persoonlijk interieuradvies helpen ze je bij het vinden van jouw woonstijl. Meld je aan via woonboulevardheerlen.nl/events.

Met de kortingscode k&k25 krijg je 25% korting op de entreeprijs!

Uitgebreid woonaanbod

Met 50 speciaalzaken voor huis, tuin en vrije tijd inspireert Woonboulevard Heerlen je volop. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, bed, bank, tafel, kast, accessoires of tuinmeubels? Met een winkelaanbod van 130.000 m2 vind je op Woonboulevard Heerlen 7/7 het perfecte item voor bij jou thuis. En het handige is dat je gratis voor de deur parkeert. Bovendien worden veel van onze producten thuisbezorgd of je neemt ze zo mee. En wil je de ideeën even laten bezinken onder het genot van wat lekkers? Neem dan plaats in één van onze horecazaken.

We wensen je veel wooninspiratie en plezier toe bij het inrichten van je woning!

Contact

Woonboulevard Heerlen
In de Cramer
6412 PM Heerlen
www.woonboulevardheerlen.nl