Bij Woonaccent Makelaars Van Dorsten in Zwolle kun je terecht voor professionele begeleiding bij woning verkoop of aankoop. Voor een taxatie ben je bij ons tevens aan het goede adres. Wij zijn een actieve, betrokken makelaar met jarenlange ervaring in de woningmarkt van de regio Zwolle.

Onze lijnen zijn kort, waardoor wij jou zo goed en helder mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen in het verkoop- of aankoopproces. Ons startpunt is het inventariseren van jouw mogelijkheden en wensen. Op deze manier stemmen wij onze dienstverlening af op jouw situatie.

De werkwijze van Woonaccent Makelaars Van Dorsten

De makelaars van Woonaccent Makelaars Van Dorsten werken op een eigen wijze. Eerst mensen, dan huizen. Aan de basis van onze dienstverlening staan jouw wensen en jouw verhaal. Wij kennen Zwolle en omgeving zeer goed, waardoor wij je kunnen koppelen aan de juiste woning.

De makelaars van Woonaccent Makelaars Van Dorsten zijn bekend met alle type woningen en hun unieke eigenschappen. Ben je gek op een woning met karakteristieke houten balken en hoog plafond of hou je van modern en strak? Wil je dichtbij bos en natuur wonen? Ga je graag hockeyen, voetballen of zwemmen? Wij kennen de wijken en leefomgevingen van Zwolle met al zijn faciliteiten, mensen en gewoontes en delen deze informatie graag. Zo willen wij graag een nieuw ’thuis’ voor jou vinden. Ook voor het verkopen van jouw woning is onze uitgebreide archief met zoekers een uitkomst. Voor elke woning weten wij een koper te vinden én te bereiken!

Wil je meer weten over onze dienstverlening of eens vrijblijvend kennis maken? Bel of mail ons en wij spreken je graag!

Contact

Woonaccent Makelaars Van Dorsten
Ceintuurbaan 14 F
8024 AA Zwolle
038-4230120
vandorsten@woonaccent.nl
www.woonaccentzwolle.nl