Dit omvat in grote lijnen waar onze dienstverlening al jaren om draait. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we altijd naar de beste ruimte om te wonen, werken en leven. Een plek waar we een groot deel van ons leven vertoeven. Daar waar we succesvol kunnen ondernemen of juist inspirerend kunnen werken. Een plek waar we ons zelf kunnen zijn, ons goed en bovenal thuis voelen!

Ben je op zoek naar een woning of heb je deze gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Post Makelaars professionele begeleiding met deskundigheid, zekerheid en grote voordelen. Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis of appartement. We gaan met je mee naar bezichtigingen, geven advies rondom een hypotheek en het kopen van een huis, en helpen je tijdens de onderhandelingen. Aspecten die er tegenwoordig toe doen, zoals duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort, houden wij nauwlettend in de gaten tijdens bezichtigingen. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om de beste aankoopprijs te realiseren voor jouw droomhuis. Meer informatie vind je op onze pagina Thoma Post als aankoopmakelaar.

Ook voor de verkoop van jouw huidige woning bieden wij jou iets unieks. Door ons groot netwerk van woningzoekenden is de kans al heel groot dat wij de geschikte koper voor jou al gevonden hebben voordat je huis überhaupt in de verkoop zet! En van interieurinspiratie en perfecte fotografie tot aan hypotheekadvies op maat, wij zorgen ervoor dat jij niks tekort zult komen!

Je vindt onze tien woningmakelaarskantoren in Almelo, Amsterdam, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hengelo, Lochem, Winterswijk en Zutphen. Daarnaast zijn we actief in de bedrijfsmakelaardij in de regio’s Twente, Achterhoek en Stedendriehoek en hebben we een overkoepelende taxatieafdeling en hypotheekafdeling. En alles is erop gericht om jou volledig te ontzorgen.

Wij zijn makelaars met meer. Meer ervaring, meer persoonlijke dienstverlening, meer marktkennis en meer kwaliteit. Expertise en enthousiasme… De kracht van makelaars met meer!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met het Thoma Post kantoor in jouw buurt!