Ben je op zoek naar mooie verf en wil je graag door een expert geholpen worden? Dan is het aan te raden om naar een lokale speciaalzaak te gaan. Zij hebben veel expertise in hun vakgebied en kunnen je dus goed adviseren. Niet alleen over de verf, maar ook over de materialen die je erbij nodig hebt. Wij hebben een aantal goede verfwinkels in Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet.

TheRoundSquare.com
TheRoundSquare.com is een zaak gericht op kleur in het interieur. Ze verkopen dan ook kalkverf, krijtverf en binnen- en buitenverf van mooie merken als Farrow & Ball, Little Green en Niveau in alle tinten die je kunt bedenken. Daarnaast is er een ruim assortiment aan designbehang, van onder andere Iksel, Mayvillan, Morris & Co en Piet Boon. Om het helemaal af te maken kun je bij TheRoundSquare.com in Rotterdam ook terecht voor interieurstoffen. Denk aan merken als JAB, Harlequin en Zoffany. De meeste verf is online te koop, maar voor het complete assortiment en de juiste kleurweergave kun je ‘het Industriegebouw’, ook wel bekend als de ‘HIG’ bezoeken.

Theroundsquare.com
(010) 3416069

Verfspecialist Lassooy
Zowel de vakman als doe-het-zelver weet de weg te vinden naar Lassooy in Noordwijk voor verf van merken als: Boonstoppel, Sigma, Sikkens, Wijzonol, Histor en Flexa. Je kunt hier verf voor muren, plafonds en houtwerk kopen in zowel hoogglans, zijdeglans als mat. Tevens zijn alle schilderbenodigdheden en gereedschappen (onder andere Festool schuurmachines) verkrijgbaar. Behalve verf shop je bij Lassooy ook behang, alle soorten glas, spatwanden voor in de keuken en schilderij- en sierlijsten.

Verfspecialistlassooy.nl
(071) 3612352

Bierens Verf
Bierens Verf heeft een winkel in Rotterdam en in Den Haag. Ze bieden een ruim aanbod aan verf van uiteenlopende merken: Drost, Sigma, Flexa Pure, Sikkens, Tintol, Alabastine, Avis, Auro Natuurverf, Aquamarijn, Histor, D’imago, Pure & Original en Caparol. In de winkels zijn geschilderde stalen op A4-formaat aanwezig zodat je de echte kleur kunt zien. Deze mag je mee naar huis nemen. Daarnaast is er een wand van 4 x 4 meter waarop je de uitwerking van kleuren op verschillende ondergronden kunt zien. En wil je kleuradvies aan huis, ook dan kun je Bierens inschakelen.

Bierens.nl
(010) 3335059 (Rotterdam)
(070) 3469459 (Den Haag)

Webwinkel PurePaint
Dit is dan wel geen fysieke winkel, toch zijn het specialisten. In hun webwinkel vind je een compleet assortiment Scandinavische ECO-verf. Deze ECO verven zijn een goed alternatief voor synthetische verven als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke en gezondere manier van verven. De verf van purepaint.nl (Ottosson lijnolieverf en Falu Rödfärg) wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en pigmenten en bevatten geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Fijne bijkomstigheid is dat de verf aangenaam ruikt en prettig en veilig is om mee te werken. Op de site van de webwinkel staan diverse foto’s en filmpjes, gebruiksaanwijzingen en verdere informatie. Wil je toch graag persoonlijk advies of heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@purepaint.nl.

www.purepaint.nl