Hentenaar Makelaardij is al jaren een begrip in Hoogeveen, Zuidwolde en omgeving. Met onze 2 kantoren kunnen we optimaal op de actuele woningmarkt inspringen. Wij zitten er namelijk letterlijk middenin. Alle betrokken medewerkers zien het als een uitdaging om u als klant goed te kunnen helpen. Of u nu een woning wilt kopen, verkopen, taxeren of bouwen. Op iedere vraag kunnen wij een voor u passend en deskundig antwoord geven.

Met zeer ruime ervaring van onze registermakelaars/taxateurs, Pascal Hentenaar (ruim 40 jaren), Lisette Hentenaar (al weer 15 jaren en eigenaar sinds 2016) en Arjan Spang, delen zij hun kennis met onder andere Leon Esinge, makelaar in opleiding, waarbij een ieder kennis overbrengt aan elkaar, ieder op het gewenste niveau.

Kim Spijkerman en Miranda Sloots, onze assistent-makelaars richten zich uiteraard op hun makelaarswerk, daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten. Kim voornamelijk in Zuidwolde op Bospark Ekelenberg waar zojuist fase 2 (projectmatige woningbouw) van start is gegaan en Miranda o.a. in Hollandscheveld, Fluitenberg en Hoogeveen.

Dit alles lukt natuurlijk niet zonder de ondersteuning van de binnendienst op kantoor. Marrit, Tineke en Dieneke staan u graag in Hoogeveen te woord. Marleen en Henny doen dit met alle plezier in Zuidwolde. Verder maakt Chantal van uw woning een mooie woningpresentatie waaronder een filmpje van de woning, 360 graden foto’s en last but not least foto’s gemaakt met de drone (indien mogelijk).

v.l.n.r. Lisette, Tineke, Arjan, Marleen, Marrit, Kim, Chantal, Leon, Henny, Miranda, Pascal en Dieneke

Zo blijkt maar weer dat iedere schakel binnen Hentenaar Makelaardij belangrijk is in een ketting. Wij hebben dan eigenlijk ook best wel een sterke ketting en daar zijn we maar wat trots op.

Contactgegevens

Hentenaar Makelaardij
Kantoor Hoogeveen
Alteveerstraat 2
7907 AA Hoogeveen, tel. 0528-277001

Kantoor Zuidwolde
Hoofdstraat 93B
7921 AE Zuidwolde, tel. 0528-371496
www.hentenaarmakelaardij.nl