Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Noord-Holland voor je gevonden.

Mannen van Hout
Op maat gemaakte (eiken) houten meubels voor huis en tuin, daarvoor moet je bij Mannen van Hout zijn. Dus heb je specifieke wensen voor je keuken, badkamer, kasten of tafels? Mannen van Hout maken al hun meubels in eigen fabriek en kunnen je desgewenst vooraf voorzien van een 3D schets. Voor een tafel op maat kun je kiezen uit diverse stalen onderstellen of houten poten. Ze verkopen online tevens reeds gemaakte meubels, dus neem daar alvast een kijkje. Ook kun je -op afspraak- een bezoek op locatie brengen in Zwaag.

Mannenvanhout.com

Signaal Interieur & Wonen
Ken je dat, van die hoekjes in huis waar geen standaard kast in past? Bij Signaal Interieur & Wonen in Purmerend weten ze daar wel raad mee. Je kunt er kasten op maat laten maken inclusief soft close deurbeslag, maar ook complete keukens, schuifdeuren, een meubel voor je televisie, boekencollectie of een inloopkast. Dit is tevens het adres voor radiator ombouwen en vensterbanken uitgevoerd in MDF. Die zijn leverbaar in elk gewenste kleur spuitlak of je kunt ervoor kiezen ze zelf af te schilderen.

Signaalinterieur.nl
(0299) 667329

Timmerfabriek Bruschke BV
Ramen, kozijnen, (garage)deuren, lijsten, dorpels, erkers, boeidelen en authentieke hekken. Bij Timmerfabriek Bruschke BV in Haarlem maken ze het allemaal en voorzien ze het als je dat wilt ook nog van glas, inbraakwering, horren of hang- en sluitwerk. Dan ben je gelijk klaar. Je kunt er zowel een enkel kozijn als meerdere bestellen. En als je interesse hebt kun je in deze moderne timmerfabriek een rondleiding krijgen.

www.bruschke.nl
(023) 532 58 02

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555