Wil je extra sfeer en warmte in huis, dan is het de moeite waard om wat showrooms in Noord-Holland te bezoeken die haarden en radiatoren verkopen. Er zijn enorm veel types, zowel klassiek als modern en een schouw kan het geheel helemaal compleet maken.

Het Schouwspel
Het Schouwspel is gesitueerd in Het Woonstation, het authentieke voormalige spoorwegstation in Vogelenzang waar meerdere interieurbedrijven gevestigd zijn. Bij Het Schouwspel zijn ze gespecialiseerd in alles wat met warmte te maken heeft, zoals gas openhaarden, hout openhaarden, kachels, houtkachels, gaskachels, gashaarden, haarden en schouwen, zowel klassieke als moderne, marmeren en kalkzandsteen schouwen.

Schouwspel.nl
(023) 5847475

Kachelsenhaardenwinkel
Dit bedrijf is onderdeel van Krul Alltech Kachels. Hier tref je meer dan 65 merken van kachels en haarden aan. De collectie bestaat uit houtkachels, gaskachels, elektrische kachels, pelletkachels, cv-kachels en allerlei soorten haarden, zoals buitenhaarden, inbouw- of hanghaarden. Het varieert onder andere van moderne en milieuvriendelijke kachels uit Denemarken (Scan) en Jotul, één van ‘s werelds oudste kachelfabrikanten uit Noorwegen, tot MCZ, grote pelletkachelfabrikant uit Italië, en Dovre, producent van gietijzeren kachels. Wil je kijken welke warmte je het meest aanstaat, bezoek dan het Eperience Center in Benningbroek.

Kachelsenhaardenwinkel.nl
(0226) 744102

Nuovo Haarden
Deze webshop heeft elektrische kachels, pelletkachels, houthaarden, gashaarden en schouwen van alle belangrijke merken. Doordat ze geen showroom heeft, kan Nuovohaarden volgens eigen zeggen scherpe prijzen aanbieden. Op de site staat veel informatie over stooktips, rookkanalen, luchttoevoer en veiligheid. Altijd handig om je alvast in te verdiepen. Je kunt ervoor kiezen de installatie door Nuovohaarden te laten doen. En wil je een maatwerkhaard of schouw, ook dan kun je contact opnemen met Nuovohaarden.

Nuovohaarden.nl
(06) 25306810

Radiatorpakhuis.nl
Bij het Radiatorpakhuis kun je, de naam zegt het al, terecht voor radiatoren. Van design en badkamerradiator tot verticale en horizontale radiatoren. Maar ook voor een CV ketel, thermostaat of onderdelen voor radiatoren. Je kunt alles voor je verwarming online bestellen en het wordt gratis thuisbezorgd. Voor advies bel je met de klantenservice, maar op de site vind je ook al handige informatie die je op weg kan helpen bij je keuze in het ruime aanbod van radiatoren en bijbehorende zaken.

Radiatorpakhuis.nl
(0522) 442 169