Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Groningen voor je gevonden.

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555

MHOUT Timmerwerken
Dit is een netwerk, opgericht door Maarten van Hout, van specialisten op het gebied van timmerwerk. Zoek je een timmerman voor meubels op maat, of juist voor de verbouwing van je huis, de renovatie van je dakkapel of keuken, het leggen van je houten vloeren of het opknappen van de zolderruimte, dan kun je via MHOUT een aanvraag doen en meerdere offertes opvragen. Je kiest vervolgens zelf het timmerbedrijf uit dat jij het meest passend vindt bij je klus en/of budget.

www.mhout.nl/timmerbedrijf-groningen

Steigerhouttrend
Steigerhouttrend uit Groningen is een fabrikant (en webshop) op het gebied van (maatwerk) steigerhouten meubelen (onder andere badmeubels, kasten, bedden). Ze ontwerpen en produceren er alle producten zelf en kunnen de levertijd daardoor beperken tot veertien dagen. Alles wordt kant en klaar bij je thuis afgeleverd. Je kunt een kijkje nemen in de fabriek en showroom waar de met name steigerhouten, maar ook eikenhouten, meubels vervaardigd worden en er je ideeën voor jouw meubel bespreken.

Steigerhouttrend.nl
(050) 2301066

Timmerbedrijf Smit
Of het nu gaat om de vervanging van een dorpeltje of maat, het maken van een trap of volledige nieuwbouw van een huis, bij Timmerbedrijf Smit in Kolham zijn ze zeer allround. Alles wat met hout en houtbewerking te maken heeft kun je hier uitbesteden. Meubels kan Smit onbewerkt bij je afleveren maar desgewenst ook blank of geloogd gelakt, in kersen of eiken kleur of koloniaal gekleurd. Kortom, dit timmerbedrijf verzorgt al je timmerwerk voor kozijnen, ramen, trappen, deuren, meubels en overkappingen en kan daarnaast renovatie, verbouwing en nieuwbouw voor je uitvoeren.

Timmerbedrijfkolham.nl
(0598) 399039