Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen. 

Timmerfabriek Mensen BV
Houten (monumentale) trappen, kozijnen, deuren en ander timmerwerk zoals inbouwkasten worden bij Timmerfabriek Mensen BV in de eigen werkplaats vervaardigd. In elke stijl die je wilt, gemaakt van bijvoorbeeld essen-, eiken-, mahonie-, merbau-, meranti- of yellow poplar hout. Je kunt hier standaard werk krijgen, maar de specialiteit is houtbewerking op maat. En dat kan zijn voor nieuwbouwwoningen maar tevens voor monumentale panden in Groningen en Drenthe die moeten voldoen aan esthetische voorschriften van de gemeente.

Timmerfabriekmensen.nl
(0599) 587412

Glaspunt
Wil je enkel glas laten vervangen door isolatieglas zoals dubbel glas of HR++ glas? Ben je op zoek naar inbraakwerend gelaagd glas of figuurglas? Of heb je wel dubbel glas maar zit er condens of aanslag op? Dan is je dubbele beglazing waarschijnlijk lek. Voor reparatie, vervanging of geheel nieuwe ruiten kun je Glaspunt inschakelen. Zij hebben professionele glaszetters in Groningen, Delfzijl, Stadskanaal, Veendam en Winschoten.

Glas.nl
(0800) 0003

Korving Houtbewerking
Houten kozijnen, verschillende soorten ramen, schuifpuien, erkers, tuindeuren en dakkapellen. Je kunt het allemaal laten maken bij Korving Houtbewerking in Groningen. De werkplaats is helemaal ingericht op het maken van kwaliteitsproducten. Of het nou gaat om nieuwe draaikiepramen voor je dakkapel of authentieke kozijnen met schuiframen voor je monumentale woning.

Korvinghoutbewerking.nl
(050) 5497666

Joppe’s Trappen
Wil je niet te lang wachten op een trap? Bij Joppe’s trappen heb je ‘m vaak al binnen twee weken in huis. We hebben het dan wel over een bouwpakkettrap. Ze zijn afkomstig van de firma Fontanot uit Italië waar Joppe’s Trappen ze inkoopt. Deze bouwpakkettrappen hebben vaste maten betreffende breedte en diameter, maar zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Je krijgt het pakket in losse onderdelen geleverd in een palletkist, inclusief uitgebreide instructie over hoe je de trap in elkaar zet. En wil je liever dat een monteur van Joppe’s Trappen jouw trap monteert, dan kan dat ook.

Joppestrappen.nl
(06) 36060364